PREMIER LEAGUE

Έβερτον - Νιούκαστλ 0-2: Ο Γουίλσον εκτέλεσε δις τα ζαχαρωτά

Οι παίκτες της Νιούκαστλ πανηγυρίζουν γκολ τους στο Γκούντισον Παρκ απέναντι στην Έβερτον σε ματς της Premier League
Οι παίκτες της Νιούκαστλ πανηγυρίζουν γκολ τους στο Γκούντισον Παρκ απέναντι στην Έβερτον σε ματς της Premier League Ⓒ 2021 MOLLY DARLINGTON/ASSOCIATED PRESS

Η Νιούκαστλ έφυγε με το τρίποντο από το "Γκούντισον Παρκ" επικρατώντας 2-0 της Έβερτον με δις σκόρερ τον Κάλουμ Γουίλσον στο δεύτερο ημίχρονο και ξέφυγε εννέα πόντους από τη γραμμή του υποβιβασμού (VIDEOS).

Τους πρώτους της βαθμούς μέσα στο 2021 και πρώτο της τρίποντο μετά από τις 12 Δεκεμβρίου πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου η Νιούκαστλ, η οποία επιβλήθηκε 2-0 εκτός έδρας της Έβερτον στο εναρκτήριο ματς της 21ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι καρακάξες κατέβηκαν στο "Γκούντισον Παρκ" κουβαλώντες πέντε σερί ήττες όμως στα 90 λεπτά ήταν καταφανώς ανώτεροι απέναντι στην προβληματική και χωρίς ιδέες ομάδα του Αντσελότι και έφτασαν σε μία δίκαιη επικράτηση έχοντας για απόλυτο πρωταγωνιστή το βαρύ πυροβολικό τους στην επίθεση, Κάλουμ Γουίλσον, που είχε δύο γκολ και ισάριθμες προσπάθειες στα δοκάρια.

Το 1-0 για το σύνολο του Μπρους γράφτηκε στο 73', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Γουίλσον έπιασε τη γυριστή κεφαλιά και την έστειλε στη δεξιά γωνία του Πίκφορντ που δεν μπόρεσε να αποτρέψει την παραβίαση της εστίας του παρά την εκτίναξή του.

Η συνέχεια βρήκε την Έβερτον να μην απειλεί ουσιαστικά για την ισοφάριση και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι καρακάξες έδωσαν τη χαριστική βολή, με τον Σεν Μαξιμέν να βγάζει στην κόντρα την ομάδα του και τον Λιούις να σερβίρει εξαιρετική ασίστ στον Γουίλσον που εκτέλεσε με σουτ μέσα από την περιοχή τον Πίκφορντ.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Μίνα, Κιν, Ντιν, Ντουκουρέ, Σίγκουρντσον, Ιγουόμπι (63' Γκόμες), Ροντρίγκες, Ρισάρλιζον, Κάλβερτ-Λιούιν

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Μανκίγιο, Λασέλς (54' Κλαρκ), Σαρ, Λιούις, Χέιντεν, Χέντρικ, Σέλβι, Αλμιρόν, Γουίλσον, Φρέιζερ (67' Σεν-Μαξιμέν)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 30 Ιανουαρίου

Έβερτον - Νιούκαστλ 0-2 (73' 90+3' Γουίλσον)

Κρίσταλ Πάλας - Γουλβς (17:00)

Μάντσεστερ Σίτι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Γουέστ Μπρομ - Φούλαμ

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Σαουθάμπτον - Άστον Βίλα (22:00)

Κυριακή 31 Ιανουαρίου

Τσέλσι - Μπέρνλι (14:00)

Λέστερ - Λιντς (16:00)

Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ (18:30)

Μπράιτον - Τότεναμ (21:15)

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

Photo Credits: Molly Darlington/Pool via AP

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ