ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Το συγκινητικό αντίο του Ντέλε Άλι στους φίλους της Τότεναμ

Ο Ντέλε Άλι πανηγυρίζει γκολ του με την Τότεναμ σε ματς του Conference League απέναντι στην Μούρα | 30 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ντέλε Άλι πανηγυρίζει γκολ του με την Τότεναμ σε ματς του Conference League απέναντι στην Μούρα | 30 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ο Ντέλε Άλι μετακόμισε στο Λίβερπουλ για λογαριασμό της Έβερτον όμως δεν ξεχνάει την Τότεναμ, με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να προχωράει σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Twitter για να αποχαιρετήσει τους φίλους των σπιρουνιών.

Για επτά υπηρέτησε με ζήλο και αφοσίωση την Τότεναμ, μετρώντας 67 γκολ σε 269 εμφανίσεις τους με τους Λονδρέζους από τον Φεβρουάριο του 2015 και έπειτα, όμως η στιγμή του αποχαιρετισμού ήρθε για τον Ντέλε Άλι.

Συγκεκριμένα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, με την Έβερτον να έρχεται σε συμφωνία με τα σπιρούνια και να τον κάνει δικό της μέχρι το καλοκαίρι του 2024 για να δώσουν ένα ακόμα όπλο στον Φρανκ Λάμπαρντ εκτός του Ντόνι φαν ντε Μπέεκ.

Από την πλευρά του πάντως ο Ντέλε Άλι δεν είναι αγνώμονας απέναντι στην Τότεναμ, παρά το γεγονός πως δεν μπόρεσε ποτέ να βρει τον καλό εαυτό του επί εποχής Μουρίνιο και Κόντε στο πάγκο, και φρόντισε να το δειξει αυτό μέσω ανάρτησής του στο Twitter το απόγευμα της Τρίτης.

"Είναι το τέλος ενός κεφαλαίου αλλά όχι του βιβλίου... Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα. Είχα υπέροχα επτά χρόνια στην Τότεναμ και έκανα κάποιους φίλους για όλη τη ζωή μου που τους αισθάνομαι τώρα ως οικογένεια!

Θέλω να ευχηθώ στα αδέρφια μου τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν και ακόμα παραπέρα. Στους οπαδούς, θέλω να πω ευχαριστώ.

Είχαμε κάποιες εκπληκτικές στιγμές μαζί που θα μείνουν μαζί μου για πάντα και δεν θα ξεχάσω ποτέ την απίστευτη στήριξη που μου προσφέρατε.

Το να παίζω για εσάς ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. Θέλω να κάνω μία ξεχωριστή αναφορά στον Μαουρίτσιο (σ.σ. Ποτσετίνο) και στο επιτελείο του για την εμπιστοσύνη τους και την καθοδήγησή τους στα πρώτα στάδια της καριέρας μου στα σπιρούνια, που μου έδωσε την αυτοπεποίθηση και την πλατφόρμα για να δείξω τι μπορώ να κάνω.

Σας αγαπώ όλους και σας εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον! Dele out".

Υπενθυμίζεται πως βάσει της συμφωνίας των δύο ομάδων, η Έβερτον θα πρέπει να πληρώσει 12 εκατομμύρια ευρώ όταν ο Άλι μετρήσει 20 συμμετοχές, ενώ με τα μπόνους το συνολικό ποσό μπορεί να φτάσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Όσον αφορά δε στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, αυτό ενδέχεται να γίνει απέναντι στην Νιούκαστλ την ερχόμενη Τρίτη (8/2) για την Premier League.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ