ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Εβρά: "Μετά την αποχώρηση του Ρονάλντο, ο Φερνάντες είναι και πάλι το αφεντικό στη Γιουνάιτεντ"

Ο Μπρούνο Φερνάντες στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νότιγχαμ
Ο Μπρούνο Φερνάντες στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νότιγχαμ © 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ξανά στον Μπρούνο Φερνάντες τον ηγετικό ρόλο σύμφωνα με τον Πατρίς Εβρά.

Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ξανά το "αφεντικό" στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον παλαίμαχο αμυντικό των "κόκκινων διαβόλων" Πατρίς Εβρά.

"Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ο βασικός και ο Ρονάλντο δεν είναι πια εδώ και μπορείτε να αισθάνεστε ότι είναι και πάλι το αφεντικό. Είναι εκείνος που εκτελεί τα ελεύθερα χτυπήματα, αυτός που εκτελεί τα κόρνερ και αυτό χρειάζεται ο Μπρούνο Φερνάντες", είπε ο Έβρα στο Amazon Prime Video μετά τη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Νότιγχαμ.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ρώτησε τον Πορτογάλο για το αν ένιωθε ότι ο Ρονάλντο τον εμπόδιζε, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε να δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση.

"Θυμάμαι όταν μίλησα μαζί του μετά από ένα παιχνίδι και δεν ήθελε να πει κάτι τέτοιο, γιατί θα ήταν σαν να έλεγε "δεν μπορώ να παίξω με κάθε παίκτη", αλλά δεν μπορείς να έχεις δύο σεφ σαν αυτούς, όπως λένε και στα γαλλικά, οπότε δεν με εξέπληξε η απόδοσή του".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ