CHAMPIONS LEAGUE

Έξαλλοι οι οπαδοί της Λίβερπουλ

Έξαλλοι οι οπαδοί της Λίβερπουλ
ΟΠΑΔΟΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ είναι εξαγριωμένοι με την διοίκηση της ομάδας για τον τρόπο που διατέθηκαν τα εισιτήρια του τελικού

Έντονες αντιδράσεις επικρατούν στις τάξεις των οπαδών της Λίβερπουλ, δύο ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό της Αθήνας. Την Δευτέρα ανακοινώθηκε και επίσημα ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και κατόπιν ξέσπασε... καταιγίδα! Και αυτό διότι από τα 17.095 εισιτήρια που παρέλαβε ο σύλλογος, μόλις 7.700 βγήκαν στα εκδοτήρια. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει το μένος των φιλάθλων που δηλώνουν ότι θα έρθουν στην Αθήνα δίχως εισιτήριο και χαρακτηρίζουν άδικη την στάση της διοίκησης.
Συγκεκριμένα, από τον συνολικό αριθμό των εισιτηρίων τα 6.000 κρατήθηκαν από τους νέους Αμερικανούς ιδιοκτήτες προκειμένου να διατεθούν σε πρώην μετόχους, εταιρικούς κατόχους διαρκείας, ποδοσφαιριστές, πρώην ποδοσφαιριστές, βοηθητικό προσωπικό και σπόνσορες.

Από τις 11.000 που περίσσεψαν, τα 3.300 διατέθηκαν σε όσους παρακολούθησαν τα επτά προηγούμενα παιχνίδια της Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οσα περίσσεψαν λοιπόν (τα μόλις 7.700) διατέθηκαν από τα εκδοτήρια από κοινού σε κατόχους διαρκείας, κατόχους απλών καρτών αλλά και σε όσους πήγαν στα έξι από τα επτά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ (!).

Ηδη, από το βράδυ της Κυριακής έχει ξεσπάσει μεγάλη αναταραχή στις τάξεις των φιλάθλων που επιτίθενται στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες, τονίζουν ότι αδικήθηκαν και δηλώνουν ότι θα έρθουν στην Αθήνα παρότι δεν τους έδωσαν εισιτήρια.

"Εχω μείνει έκπληκτος από το γεγονός ότι πήρε τόσο χρόνο στον σύλλογο να μας ανακοινώσει αυτό που υποψιαζόμασταν. Αναρωτιέμαι με ποια λογική μπήκαν στο ίδιο καζάνι οι κάτοχοι διετών καρτών διαρκείας και οι απλοί οπαδοί. Δεν είναι δίκαιο, το εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 550 λίρες (815 ευρώ) και η απλή κάρτα μόλις 3 λίρες (περίπου 8 ευρώ).

Η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο και δεν πρέπει να φέρεται έτσι στον κόσμο της. Ο Τζορτζ Τζίλετ και ο Τομ Χικς πρέπει να ντρέπονται" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιαν Λάτα που ανήκει στον μεγαλύτερο σύνδεσμο οπαδών της Λίβερπουλ. Σύμφωνα με τα Βρετανικά ΜΜΕ στην Αθήνα αναμένεται να έρθουν 10.000 οπαδοί των "κόκκινων" που δεν θα έχουν εισιτήρια στην κατοχή τους.








TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ