ΑΓΓΛΙΑ

Έξαλλοι οι οπαδοί της Ρέντινγκ με τη διοίκηση, εισβολή και διακοπή στο ματς με την Πορτ Βέιλ

Οπαδοί της Ρέντινγκ εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο
Οπαδοί της Ρέντινγκ εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο PRINT SCREEN

Ο αγώνας μεταξύ της Ρέντινγκ και της Πορτ Βέιλ για τη League One διακόπηκε στο 20', όταν οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο διαμαρτυρόμενοι για τη διοίκηση της ομάδα.

Καζάνι που βράζει θυμίζει η σχέση του κόσμου της Ρέντινγκ με τη διοίκηση του συλλόγου, με τους οπαδούς να διαμαρτύρονται στον αγώνα με την Πορτ Βέιλ για τη League One.

Συγκεκριμένα, φίλαθλοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί στο 20ο λεπτό (0-0), ενώ λίγο νωρίτερα πέταξαν μπαλάκια του τένις ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Ο κόσμος της Ρέντινγκ είναι έξαλλος και ζητά άμεσα την πώληση της ομάδας. Ο λόγος είναι η οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν είναι καλή, γεγονός που οδήγησε σε αναρίθμητες απολύσεις στο προσωπικό της.

Ταυτόχρονα, αποχώρησαν οι βοηθοί προπονητή, Άντριου Σπαρκς και Έντι Νιεζβιέσκι, έφυγαν μέλη της ακαδημίας, όπως και άνθρωποι που ασχολούνται με τη διατροφή των ποδοσφαιριστών, ενώ η ομάδα αδυνατεί να καλύψει πλέον την διαμονή μίας νύχτας σε ξενοδοχείο σε όλα τα μέλη της.

Η Ρέντινγκ με ανάρτησή της αναφέρει ότι καταλαβαίνει τις διαμαρτυρίες του κόσμου, αλλά τους ζητά να αποχωρήσουν από το γήπεδο, λόγω κινδύνου για βαριά καμπάνα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ