ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Έξαλλος με τις "βουτιές" του Γιανγκ ο Μόγιες

Έξαλλος με τις "βουτιές" του Γιανγκ ο Μόγιες
© IAN HODGSON

Έτοιμος να τρίξει τα δόντια στον Άσλεϊ Γιανγκ για τις πολλές "βουτιές" του κατά τη διάρκεια των αγώνων είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες μετά το νέο "κρούσμα" κόντρα στην Άστον Βίλα. Διαβάστε το story.

O Άσλεϊ Γιανγκ ήταν με διαφορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη σαββατιάτικη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κρίσταλ Πάλας, που βρήκε την πρωταθλήτρια Αγγλίας να επικρατεί με 2-0 επί της νεοφώτιστης στην Premier League, με τα τέρματα των Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ.

Αρχικά, "κιτρινίστηκε" από τον διαιτητή Τζον Μος για την... θεαματικη βουτιά του μέσα στην περιοχή ύστερα από επαφή που είχε με τον Ντικγατσόι ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους κέρδισε πέναλτι και αποβολή του ίδιου παίκτη σε πτώση του στη μεγάλη περιοχή.

Έξαλλος με τις "βουτιές" του Γιανγκ ο Μόγιες
© IAN HODGSON

Το πέναλτι αυτό αμφισβήτηθηκε έντονα από τους Λονδρέζους και τώρα ο Ντέιβιντ Μόγιες εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει μία... κουβέντα με τον παίκτη προκειμένου να είναι περισσότερο ανθεκτικός σε αντίστοιχες διεκδικήσεις της μπάλας.

"Έχω πει πάντα ότι δεν μου αρέσουν οι βουτιές. Ο Γιανγκ άξιζε να πάρει την κίτρινη κάρτα. Δεν θέλω από κανέναν παίκτη μου να το κάνει αυτό.

Εάν κοιτάξετε τη φάση του πέναλτι, το παιδί πετάει σίγουρα το πόδι του έξω και το πόδι του Άσλεϊ πέφτει πάνω του.

Έξαλλος με τις "βουτιές" του Γιανγκ ο Μόγιες
© IAN HODGSON

Το σίγουρο είναι πως θα πω στον Άσλεϊ πως αυτό δεν είναι κάτι που θέλω, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η φάση αυτή ίσως να είναι πέναλτι".

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιανγκ δέχεται κριτική από προπονητή του καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί δύο χρόνια πριν με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Έξαλλος με τις "βουτιές" του Γιανγκ ο Μόγιες
© EMPICS SPORT

Ο 28χρονος Άγγλος διεθνής winger είναι μάλιστα ο παίκτης με τα περισσότερα κερδισμένα πέναλτι στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ (έκανε ντεμπούτο το 2006 και έχει φτάσει ήδη στα 12) ενώ έχει δεχτεί ήδη 3 κίτρινες κάρτες για "θέατρο", γεγονός που τον φέρνει στην τρίτη θέση αυτής της ιδιότυπης λίστας πίσω από τους Γκάρεθ Μπέιλ και Ντέιβιντ Μπέντλεϊ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ