ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Έξαλλος ο Γκουαρδιόλα με την Premier League για το Παγκόσμιο Συλλόγων: "Δεν επέτρεψαν να μετατεθούν οι πρώτοι αγώνες μας"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα 2024 AP PHOTO/PETR JOSEK

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε πως η Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε από την Premier League να αναβληθούν οι δύο πρώτοι αγώνες των πολιτών στο νέο πρωτάθλημα, εξαιτίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα είναι ήδη βαρύ, με πλήθος αγώνων. Γεγονός που δεν αρέσει σε μεγάλο μέρος των προπονητών και των ποδοσφαιριστών. Στις 13 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με τη συμμετοχή 32 ομάδων.

Ο Γκουαρδιόλα τόνισε πως η Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε να αναβληθούν οι δύο πρώτοι αγώνες στο επόμενο πρωτάθλημα, ώστε να υπάρξει το απαιτούμενο διάστημα ξεκούρασης. Η απάντηση της Premier League ήταν αρνητική.

"H Premier League δεν επέτρεψε να μετατεθούν οι δύο πρώτοι αγώνες. Νομίζω πως η Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε να μετατεθούν οι αγώνες για μία, δύο ή τρεις εβδομάδες, ώστε να κάνουμε διακοπές μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Όμως δεν επετράπη. Αν είπε η Premier League ναι σ' εμάς; Όχι, απολύτως, όχι" ανέφερε συγκεκριμένα.

Όσο για τους ποιους παίκτες θα παρατάξει στο μεγάλο event του καλοκαιριού τόνισε: "Δεν έχω τώρα απάντηση, αλλά θα πάρουμε αποφάσεις με την κοινή λογική".

Βέβαια, σύμφωνα με το BBC, η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει καταθέσει κάποια πρόταση αναβολής στην Premier League για την επόμενη σεζόν, στην οποία ο Γκουαρδιόλα μπορεί να βρίσκεται εκτός ομάδας.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ