ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Εξάρα" με "τριάρα" "Παπ"

"Εξάρα" με "τριάρα" "Παπ"
Μάτος, Παναθηναϊκός

Τρία γκολ ο "Παπ" στο φιλικό 6-1 με το Κορωπί. Σκόραραν Εντογιέ, Σάλπι, Ρομέρο. Κράμπα ο Μάτος

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και να "χαλαρώσουν" από τους αυξημένους ρυθμούς προπόνησης των προηγούμενων ημερών είχαν την ευκαιρία οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με το Κορωπί, το οποίο διήρκεσε λιγότερο από 90 λεπτά.
Ορεξάτος ο "Παπ"

Οι παίκτες του Ζοσέ Πεσέιρο δείχνοντας την επιθετική φιλοσοφία που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός στο παιχνίδι τους, "φιλοδώρησαν" με έξι γκολ το "γειτονικό" Κορωπί. Πρωταγωνιστής και σκόρερ για τους "πράσινους" ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που σημείωσε τρια γκολ.

Αποχώρησε ο Μάτος

Τα άλλα τρία γκολ για τους "πράσινους" σημείωσαν οι Εντογιέ, Σαλπιγγίδης και ο άνθρωπος των φιλικών Σεμπαστιάν Ρομέρο. "Μελανό" σημείο η αποχώρηση του Μαρτσέλο Μάτος που λόγω της έντασης υπέστη κράμπα στο ντεμπούτο του με την "πράσινη" φανέλα σε προπονητικό "διπλό", κάτι καθόλου ανησυχητικό.

"Τεσσάρα" στο πρώτο


Ο Πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού επέλεξε για το πρώτο ημίχρονο τους: Γκαλίνοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα, Σέριτς, Παγκάλης και Σιόντης στην αμυντική γραμμή. Στον χώρο του κέντρου αγωνίστηκαν οι Τζιόλης, Βίκτορ, Ίβανσιτς και Κωνσταντινίδης, ενώ το επιθετικό "δίδυμο" αποτελούταν από τους Σαλπιγγίδη και Παπαδόπουλο, που με δικά τους γκολ (1 και 3 αντίστοιχα) έδωσαν προβάδισμα με 4-1 στους "πράσινους" στο πρώτοι μέρος.

Σκόρερ ο Εντογιέ

Στην επανάληψη ο Πεσέιρο, "έριξε" στο παιχνίδι όλα τα νέα του αποκτήματα Εντογιέ, Μάτος, Μάλαρτζ και Καρνέζη με τον Σενεγαλέζο μέσο να πετυχαίνει το πέμπτο γκολ του "τριφυλλιού" ενώ αγωνίστηκαν ακόμα οι Νίλσον, Μάντζιος, Γκούμας, Λεοντίου, Δάρλας, Ρομέρο, Τσίτσης, Κατράνας με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό όπως πέρσι να σκοράρει και πάλι σε φιλικό αγώνα βάζοντας το έκτο γκολ του Παναθηναϊκού.

Στον πάγκο... ο "Κάρα"

Αξίζει να τονίσουμε πως δεν αγωνίστηκε ο Γιώργος Καραγκούνης λόγω ενός μικροτραυματισμού, αφού άπαντες δεν ήθελαν να ρισκάρουν με την συμμετοχή του.

Διευκρινήσεις ο Πεσέιρο στα στημένα

Στην πρωινή προπόνηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού άρχισαν με το καθιερωμένο ζέσταμα και εν συνεχεία έπαιξαν παιχνίδια 5-2 και δούλεψαν στις ταχύτητες. Συνέχισαν με δίτερμα και έμφαση στις στημένες φάσεις, με τον Ζοσέ Πεσέιρο να σταματάει το παιχνίδι και να δίνει οδηγίες για τον τρόπο ολοκλήρωσης.

Οι "πράσινοι" τελείωσαν την προπόνηση με αποθεραπεία. Ατομικά προπονήθηκε ο Θανάσης Τσίγκας, ενώ ατομικά προπονήθηκε και ο Γιώργος Καραγκούνης λόγω μικρών ενοχλήσεων

Επίσημα Μόρις, Λεοντίου μέχρι το 2011

Με την φανέλα του "τριφυλλιού" θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέχρι το 2011 οι Νασίφ Μορίς και Σωτήρης Λεοντίου, αφού όπως είχαμε αναφέρει έδωσαν τα χέρια με την διοίκηση του συλλόγου στην πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας που τους έγινε,.

Ετσι οι δύο παίκτες έβαλαν και τυπικά τις υπογραφές τους στα νέα τους αυξημένα σε ότι αφορά τις απολαβές τους συμβόλαια και για τέσσερα ακόμη χρόνια θα φορούν την φανέλα με το "τριφύλλι" στο στήθος, όπως ανέφερε και επίσημα η ΠΑΕ.

Στις προθέσεις της "πράσινης" ΠΑΕ, φέρονται να είναι και άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Τζιόλης και ο Μάντζιος, παίκτες που εκτιμά για τα προσόντα και το ταλέντο τους ο Ζοσέ Πεσέιρο. Παράλληλα μετά την νέα ανανέωση του συμβολαίου του, Σωτήρη Νίνη, ο σταρ της Εθνικής ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 19, θα υπογράψει το κανονικό του συμβόλαιο μετά την ενηλικίωσή του.

Η επίσημη ανακοίνωση...

" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους, Νασίφ Μόρις και Σωτήρη Λεοντίου για τέσσερα ακόμα χρόνια" αναφέρει η ανακοίνωση.

Ερχονται "πακέτο"

Σε ότι αφορά την υπόθεση απόκτησης του κεντρικού αμυντικού, οι φήμες που ήθελαν να έχει "κλείσει" ήδη ο ένας φέρεται να είναι πραγματικότητα, ωστόσο δεν ανακοινώνεται το όνομά του καθώς "¨κύκλοι" της ΠΑΕ κάνουν λόγο για ανακοίνωση και των δύο υποψήφιων αποκτημάτων.

Εξάλλου η μυστικότητα που κινούνται οι διοίκούντες της ΠΑΕ είναι γνωστή και με τον ίδιο τρόπο αναμένεται να αιφνιδιάσουν και στις περιπτώσεις των αμυντικών.









































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ