ΑΕΚ

Εξέπνευσε η διορία για Γιούρκα

Εξέπνευσε η διορία για Γιούρκα
σειταριδης

Εξέπνευσε η διορία της ΠΑΕ για Σειταρίδη. Δεν αποσύρεται η ΑΕΚ αλλά κοιτάει αλλού. Στη λίστα Ζέλεσι, Χέρες

Πριν 10 μέρες ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Νίκος Θανόπουλος, είχε συνάντηση με τον πρώην αμυντικό της Ατλέτικο Μαδρίτης στον οποίο έκανε και επίσημη πρόταση για συμβόλαιο με συνολικές απολαβές περίπου 600.000 συν μπόνους που έφταναν τις 300.000 ευρώ.
Ο Γιούρκας ζήτησε διορία και πήρε 10 μέρες με τον πρόεδρο της Ένωσης να τονίζει: "Πως μπορούμε για λίγες μέρες να καθυστερήσουμε το σχεδιασμό μας και να σε περιμένουμε".

Δεν αποσύρεται

Οι 10 μέρες περάσανε αλλά ο Έλληνας διεθνής δεν έχει δώσει καμία απάντηση στον δικέφαλο. Δεν αποκλείεται να απαντήσει σήμερα, ή ακόμα και αύριο, αλλά η επίσημη γραμμή της κιτρινόμαυρης διοίκησης είναι πως: "Από τη στιγμή που δεν μας απάντησε, μάλλον δεν θέλει μα έρθει, οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να εξετάσουμε άλλες περιπτώσεις".

Πάντως από τη μεριά της ΠΑΕ, ξεκαθαρίζουν πως δεν αποσύρουν τον ενδιαφέρον για τον παίκτη, άλλωστε είναι ο πρώτος στόχος του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη δεξιά πλευρά, αλλά θα εξετάσουν τις υπόλοιπες περιπτώσεις. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει σε κάποια κίνηση και ο Γιούρκας απαντήσει θετικά η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Ζέλεσι, Χέρες και Ογκαράρου

Δύο από τις λύσεις για το δεξιό άκρο της άμυνας στη λίστα του Μπάγεβιτς είναι ο 27χρονος Ζόλταν Ζέλεσι και ο 25χρονος Πάμπλο Χέρες. Στα υπόψιν και Ογκαράρου.

Στην πρώτη περίπτωση πρόκειται για τον Ούγγρο Ζέλεσι του οποίου το κασέ δεν είναι ακριβό ενώ είναι ελεύθερος από την Στρασμπούρ, ενώ στη δεύτερη περίπτωση ο Αργεντινός Χέρες πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Τίγκρε, ενώ έχει συμβόλαιο ένα χρόνο με την Κολόν.

Όσον αφορά τον Ογκαράρου, ο Ρουμάνος διεθνής, δεν έχει μείνει ελεύθερος και μάλιστα χθες έπαιξε στο φιλικό του Άγιαξ με την Σαουθάμπτον. Παρόλα αυτά με μια πρόταση στην Ολλανδική ομάδα ίσως ο παίκτης να σκεφτεί σοβαρά τη μεταγραφή του καθώς θέλει φανέλα βασικού, κάτι που δεν του εγγυάται κανείς στον Αίαντα.














TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ