ΠΑΟΚ

Εξετάσεις ο Ουντέζε

Εξετάσεις ο Ουντέζε
Ουντέζε

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε στην κλινική Άγιο Λουκά της Θεσσαλονίκης ο Νιγηριανός Ιφεάνι Ουντέζε

Ο μάνατζερ του Ιφεάνι Ουντέζε, Αλέξανδρος Βαγιάτας, σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis για το όλο θέμα επιβεβαίωσε ότι ο Νιγηριανός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τόνισε πως: " Πήγαμε στον Άγιο Λουκά σε γιατρό για να γίνει η διάγνωση της υγείας του αθλητή. Ο γιατρός του συνέστησε να επανέλθει την Παρασκευή στις προπονήσεις, συνεχίζει συνεχίζοντας μέχρι τότε τη φαρμακευτική αγωγή.

Καταθέσαμε χαρτιά από γιατρό στη Νιγηρία που επιβεβαίωσε την ελονοσία από την οποία υπέφερε

", και κατέληξε όσον αφορά την επιβολή προστίμου που όπως είναι γνωστό είναι συνολικού ύψους 42.500 ευρώ πως: " Τώρα είναι θέμα του ΠΑΟΚ αν θα αποσύρει το πρόστιμο".

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα υπάρχει ενδεχόμενο ο Ουντέζε να έχει προσβληθεί από το μικρόβιο της ελονοσίας αλλά ακόμα και αν αυτό επιβεβαιωθεί ο ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει στάση εύκολα απέναντι του. Μέχρι στιγμής πάντως από πλευράς της ΠΑΕ δεν έχει γίνει γνωστό αν και κατά πόσο θα αλλάξει κάτι όσον αφορά το πρόστιμο που έχει επιβληθεί. Αν δηλαδή θα αποσυρθεί ή όχι.

Το πρόστιμο στον Ουντέζε είναι 42.500 ευρώ, 34.000 ευρώ από το 15% των συνολικών αποδοχών του και το οποίο είχε δικαίωμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του επιβάλλει ως ανώτατο πρόστιμο για σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα και 8.500 ευρώ για την αργοπορία του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα είναι να στείλει τα σχετικά έγγραφα στην ΕΠΟ, την ΕΕΟΔΑΠ και την FIFA για την τιμωρία ώστε να είναι καλυμμένη από κάθε άποψη.

Αύριο το πρωί ο Νιγηριανός θα έχει μια προσωπική συνάντηση με εκπρόσωπο της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ώστε να εξακριβωθούν οι προθέσεις και διαθέσεις του απέναντι στην ομάδα και στην συνέχεια από την Παρασκευή θα μπει σε πρόγραμμα εντατικής προετοιμασίας για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση πάντως ο Ουντέζε θα πρέπει να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή ώστε να απαλλαγεί συντομότερο από τις συνέπειες της ελονοσίας από την οποία είχε προσβληθεί και κατά το παρελθόν, πριν από έξι χρόνια όταν είχε επιστρέψει και πάλι από την πατρίδα του Νιγηρία.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ