ΑΡΗΣ

Εξετάστηκε ο Γκουτιέρες

Εξετάστηκε ο Γκουτιέρες
Γκουτιέρεζ

O Λίμπεργκ Γκουτιέρες πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και είναι θέμα χρόνου η υπογραφή συμβολαίου με τον Άρη.

Σήμερα το πρωί ο Γκουτιέρες υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον το ιατρικό τιμ του Άρη δώσει το ΟΚ θα υπογράψει και το συμβόλαιο του διάρκειας δύο ετών και από αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Χουάν Κάρλος Ολίβα.
Με την διαφαινόμενη απόκτηση του Γκουτιέρες θα συμπληρωθούν στο ρόστερ του Άρη οι πέντε θέσεις που επιτρέπονται για ξένους ποδοσφαιριστές κάτι που σημαίνει ότι στην περίπτωση που αποκτηθεί ο Νταβίντ Ετό, με τον Καμερουνέζο να συνεχίζει να προπονείται με τον Άρη να παραχωρείται ως δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα.

Αντίθετα ο Ισπανός Σιέρα με βάση την παραπάνω εξέλιξη δεν θα αποκτηθεί παρά το γεγονός ότι τυγχάνει της εκτίμησης του Ολίβα αλλά δεν αποκλείεται να απασχολήσει και πάλι τον Ιανουάριο.

Στα αγωνιστικά και με δεδομένο ότι το παιχνίδι του Άρη για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο με τον Πανιώνιο ο Χουάν Κάρλος Ολίβα θα μπορεί να υπολογίζει σε πέντε επιπλέον ποδοσφαιριστές κάτι που δεν ίσχυε για προχθές.

Ο λόγος για τον Σέρχιο Κόκε που αναμένεται να βρεθεί μέχρι και στο βασικό σχήμα του Άρη όπως και τον Νάτσο Γκαρσία δίπλα στον Κώστα Νεμπεγλέρα. Λογικά έτοιμος θα είναι ο Γιόναν Γκαρσία και σαφώς καλύτερα και ο Ρονάλντο Γκιάρο αλλά και εκτός απροόπτου και ο Λιούμπεργκ Γκουτιέρες από την στιγμή που σήμερα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Επίσης πιο έτοιμος θα θεωρείται πως θα είναι ο Τόνι Κάλβο έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον μηρό και καλύπτοντας στην διάρκεια της εβδομάδας το χαμένο έδαφος.

Στους σίγουρους απόντες θα είναι για τον Ολίβα οι τιμωρημένοι Κολτσίδας και Πρίττας αλλά και ο Κυριάκος που απέχει δικαιολογημένα των προπονήσεων λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ