ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Εξετάζει Κουαλιαρέλα η "Γηραιά Κυρία"

Εξετάζει Κουαλιαρέλα η "Γηραιά Κυρία"
ΚΟΥΑΛΙΑΡΕΛΑ

Ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα θα είναι πιθανότατα ο νέος στόχος της Γιουβέντους σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ

Ο επιθετικός της Σαμπντόρια, κέρδισε τις εντυπώσεις στην φετινή Serie A, καθώς πέτυχε 13 γκολ και ήταν απο τους παίκτες που ξεχώρισαν στην μέτρια πορεία των Γενοβέζων.
Την Τετάρτη αγωνίστηκε με την Εθνική Ιταλίας και πέτυχε τα δυο γκολ των Παγκόσμιων Πρωταθλητών κόντρα στην Λιθουανία (2-0). Αυτή ήταν η τρίτη του συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και κατάφερε ήδη να σημειώσει δυο γκολ.

Αυτή την στιγμή ο Κουαλιαρέλα ανήκει στην Σαμπντόρια και την Ουντινέζε. Τους τελευταίους μήνες υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Ίντερ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, όμως οι "νερατζούρι" αποφάσισαν τελικά να κινηθούν για την απόκτηση του φορ της Κάλιαρι, Νταβίντ Σουαζό.

Η "Γηραιά Κυριά" απο την πλευρά της εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του, ειδικά απο την στιγμή που ο Νταβίντ Τρεζεγκέ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του και είναι πολύ πιθανό ο Γάλλος ν' αποχωρήσει απο το Τορίνο, κατά την διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο παίκτης απο την πλευρά του (ενδιαφέρεται και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ για την απόκτηση του) δηλώνει οτι δεν έχει πρόβλημα να πάρει μεταγραφή, αρκεί να έχει εξασφαλισμένο χρόνο και να μην βρίσκεται στον πάγκο μιας ομάδας.

"Φεύγω πλέον σε διακοπές και ανυπομονώ να ξεκουραστώ, υπάρχει χρόνος για την μεταγραφή μου. Αυτή την στιγμή τα δικαιώματα μου είναι μοιρασμένα στην Ουντινέζε και την Σαμπντόρια, κάτι που μπορεί ν' ανανεωθεί, όμως αυτό που θέλω είναι να έχω χρόνο συμμετοχής σε όποια ομάδα πάω".








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ