ΑΡΗΣ

Εξετάζει Ντίκοχ ο Τσιώλης

Εξετάζει Ντίκοχ ο Τσιώλης

Ο Φράνσις Ντίκοχ, διεθνής με την εθνική Γκάνας, είναι το νέο όνομα που προτάθηκε στον Άρη. Οι προϋποθέσεις για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Φράνσις Ντίκοχ είναι το νέο όνομα που εξετάζεται από τον Σάκη Τσιώλη για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για τον 29χρονο ψηλόσωμο διεθνή Γκανέζο στόπερ με ύψος 1,87μ. που έχει μείνει ελεύθερος από την σκοτσέζικη Χιμπέρνιαν και ο μάνατζέρ του αναμένεται μεθαύριο Τρίτη στην Θεσσαλονίκη για συζητήσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στον Άρη δεν έχουνε πάψει να ασχολούνται και με τον Ισπανό Γκγιέρμο Βαλόρι της ελβετικής Γκρασχόπερς που όμως συνεχίζει να δένεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Ζυρίχης.

Ο Ντίκοχ που γεννήθηκε στην Κοπεγχάγη και ξεκίνησε την καριέρα του στην Νόρτζελαντ της Δανίας (2003-2006), μετακόμισε στην Ολλανδία και την Ουτρέχτη (2006-2010) για να συμφωνήσει το περασμένο καλοκαίρι με την Χιμπέρνιαν.

Εκτός της υπόθεσης του κεντρικού αμυντικού στον Άρη κινούνται πάντα και σε ρυθμούς απόκτησης ενός κεντρικού επιθετικού με τον διεθνή Μίκαελ Φορσέλ να χάνει έδαφος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει ο διεθνής με τις ΗΠΑ Έντι Τζόνσον.

Τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά το σημερινό τους ρεπό θα επανέλθουνε και πάλι από αύριο στις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ