ΑΕΚ

Εξετάζει Ρούμπιο

Εξετάζει Ρούμπιο
Εδουάρδο Ρούμπιο

Ρούμπιο και Βάργκας στο μετεγγραφικό προσκήνιο για την ΑΕΚ. Βόλες από τον Κέζο εναντίον του Λεμονή

Ο Χιλιανός επιθετικός με δηλώσεις του στο "Goal", επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του, ενώ παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο του ερχομού του Ελλάδα.
"Εχω πρόταση από την ΑΕΚ. Εχω πάρει καλές πληροφορίες για την Ελλάδα. Ρώτησα και έμαθα πολλά πράγματα από τους Ερος Πέρες και Ντάντε Πόλι, που μου είπαν για τη χώρα. Την Τρίτη (σ.σ. σήμερα) θα γνωρίζω με καλύτερες πιθανότητες που θα παίξω το 2007. Με ενδιαφέρει πολύ να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Θα προτιμούσα βέβαια να παίξω στην Ισπανία ή την Ιταλία, αλλά και στην Ελλάδα δεν θα είχα πρόβλημα", είπε ο 23χρονος.

Οι πληροφορίες λένε πως ο Ρούμπιο ζητά για 3ετές συμβόλαιο αμοιβή που φτάνει τα 500.000 ευρώ, ποσό που η ΑΕΚ μπορεί να καλύψει. Ωστόσο, για τον παίκτη ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, κυρίως από το Μεξικό, ενώ έχει πρόταση και από την Ελβετία, κάτι που δυσκολεύει κάπως την κατάσταση για την Ενωση.

Ο πατέρας και ατζέντης του Χιλιανού που χειρίζεται τις υποθέσεις του τόνισε: "Θα πάω αύριο στο Μεξικό για να μιλήσω με την Κρουζ Αζούλ. Ξέρω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, γνωρίζω ότι έχει βρεθεί άνθρωπός της στη Χιλή για να δει τον Εδουάρδο, αλλά ψάχνουμε την καλύτερη προσφορά για το μέλλον του".



Ο νεαρός επιθετικός που μετρά 115 αγώνες στο πρωτάθλημα της χώρας του και έχει πετύχει 25 γκολ αποχαιρέτησε την Κατόλικα και είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για την ευκαιρία που μου δίνουν να εξελίξω την καριέρα μου. Αυτή η ομάδα με βοήθησε να διακριθώ και να γίνω γνωστός στο εξωτερικό", είπε το "πουλάκι", όπως είναι το παρατσούκλι του για να καταλήξει: "Θα άφηνα την Κατόλικα μόνο για ομάδα εκτός Χιλής. Η πορεία μου θα συνεχιστεί στο εξωτερικό και ελπίζω κάποτε να επιστρέψω σε αυτή".



Στο προσκήνιο και πάλι ο Βάργκας

Ο Ρούμπιο δεν είναι όμως ο μοναδικός παίκτης που απασχολεί την ΑΕΚ, καθώς ένα όνομα από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, βγήκε και πάλι στο προσκήνιο.

Ο λόγος για τον Γκονσάλο Βάργκας, ο οποίος ήταν ο μεγάλος στόχος του Ιλια Ιβιτς και του Σέρα Φερέρ το καλοκαίρι, αλλά οι οικονομικές στάθηκαν εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στην Ενωση, με αποτέλεσμα ο 25χρονος φορ να πάει στην Μονακό.

Οι πληροφορίες από την Αργεντινή και την Γαλλία, αναφέρουν πως η ΑΕΚ, προσπαθεί εκ νέου να αποκτήσει τον Βάργκας, αλλά αυτή τη φορά με τη μορφή του δανεισμού.

Κέζος εναντίον Λεμονή

Οι σχέσεις του Αντώνη Κέζου με τον Τάκη Λεμονή δεν είναι οι καλύτερες δυνατές από την συνεργασία τους στο ΑΠΟΕΛ και με δηλώσεις του στον SuperΣΠΟΡ FM Κύπρου, ο Κύπριος γυμναστής φανέρωσε κάτι τέτοιο τονίζοντας μάλιστα ότι θα περιφρονήσει τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού όταν τον συναντήσει.

" Το βέβαιο είναι ότι αυτού του ανθρώπου δεν υπάρχει περίπτωση να του μιλήσω. Βρεθήκαμε ακόμη μία φορά αντίπαλοι όταν ήταν στην Καλλιθέα αλλά τον περιφρόνησα. Και τώρα το ίδιο θα κάνω αυτής της συμπεριφοράς αξίζει. Όταν είδα λίγες προπονήσεις του στο ΑΠΟΕΛ, κατάλαβα ότι θα χάσει το πρωτάθλημα".


Εξάλλου σε συνέντευξη του στην κυπριακή εφημερίδα "Αλήθεια", ο γυμναστής της ΑΕΚ εκφράζει την ικανοποίηση του για τις συνθήκες εργασίας που συνάντησε στην "Ενωση", ενώ υποστήριξε ότι οι "κιτρινόμαυροι" δείχνουν τον δρόμο σε άλλες ομάδες με τον τρόπο που δουλεύουν.

" Στην ΑΕΚ βρήκα αυτό που ήθελα. Οι συνθήκες εργασίας είναι πολύ καλές, κάτι που για μένα μεταφράζεται σε απόλυτα επαγγελματική βάση: επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και σπουδαίοι συνεργάτες. Είχα και έχω την τύχη να δουλεύω με προπονητές μεγάλης αξίας, όπως τον κ.Σάντος και τον κ.Φερέρ", τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

" Επίσης θεωρώ μεγάλο ατού για το σύλλογο πως υπάρχει μια διοίκηση που λειτουργεί άψογα επαγγελματικά. Είναι προτέρημα για την ΑΕΚ που διαθέτει για πρόεδρο τον Ντέμη Νικολαΐδη και τεχνικό διευθυντή τον Ίλια Ίβιτς.

Ο κ.Νικολαΐδης είναι το μεγάλο μας μυστικό. Αυτός έχει καταφέρει να αλλάξει τα πάντα και ο σύλλογος να δουλεύει πλέον όπως πρέπει. Όταν είχα έρθει για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2004 η ομάδα είχε αρχίσει να βαράει διάλυση.

Μέσα σε τρία χρόνια ο κ.Νικολαΐδης άλλαξε με σωστούς συνεργάτες τα πάντα. Σήμερα η ομάδα είναι από αγωνιστικής και οικονομικής πλευράς ένας ιδανικός σταθμός για πολλούς ποδοσφαιριστές. Η ΑΕΚ δείχνει σήμερα το δρόμο σε πολλούς άλλους για το πώς πρέπει να δουλεύουν από κάθε άποψη",

Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λορένσο Σέρα Φέρερ λέγοντας:" Μιλάμε για αδιαμφισβήτητη προσωπικότητα. Εμπνέει τους πάντες και ειδικά τους ποδοσφαιριστές. Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα και όλους εμάς στην ΑΕΚ που τον έχουμε μαζί μας. Είναι πολύ οργανωμένος και φοβερά απαιτητικός προς όλους μας. Δίνει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε όλους και με θεωρώ τυχερό που δουλεύω μαζί του".

Τέλος για την μάχη του πρωταθλήματος ο Αντώνης Κέζος εκτίμησε:" Ως ομάδα δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τον Ολυμπιακό.

Χάσαμε όπως χάσαμε στον πρώτο γύρο και πλέον τους περιμένουμε στο ΟΑΚΑ. Η εντύπωσή μου είναι πως αν πάμε ως το ντέρμπι μόνο με νίκες, τότε θα νικήσουμε και τον Ολυμπιακό και θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ