ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξετάζουν άλλες λύσεις στην Παιανία

Εξετάζουν άλλες λύσεις στην Παιανία
Σαλβα

Μόνο με θαύμα θα γίνει κάτοικος Παιανίας ο Σάλβα. Σενάρια για Βίσνιαρεκ, Μορέτο (!) και Περέϊρα

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να εξασφάλισε την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος, όμως στην Παιανία δεν μπορούν να κρατήσουν τίποτα περισσότερο απο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, καθώς γι' άλλη μια φορά οι παίκτες του Βίκτορ Μουνιόθ προβλημάτισε με την απόδοση του.
Είναι σίγουρο ότι με την επιστροφή της ομάδας, ο Ισπανός τεχνικός θα κάνει νέες παρατηρήσεις στους "πράσινους", η απόδοση τους ήταν και πάλι κάτω του μετρίου. Ωστόσο, εκτός απο το αγωνιστικό, υπάρχει και το μεταγραφικό "μέτωπο" στον Παναθηναϊκό, αφού οι μέρες περνούν και ο επιθετικός δεν φαίνεται να πηγαίνει στην Παιανία.

Ένα θαύμα για Σάλβα

Όσον αφορά την περίπτωση του Σάλβα Μπαγέστα, οι Ισπανοί δημοσιογράφοι θεωρούν τελειωμένη την υπόθεση και είναι σίγουροι ότι ο επιθετικός της Μάλαγα θα συνεχίσει ν' αγωνίζεται στην Segunda Division. Είναι αλήθεια ότι η διοίκηση του συλλόγου απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού και δεσμεύθηκε για στον 31χρονο επιθετικό, ότι μέχρι την Πέμπτη θα του έχουν δώσει τα χρήματα που του οφείλουν και θα καλύψουν το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι.

Έτσι όπως είναι τα πράγματα θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη αν ο Σάλβα ντυθεί στα "πράσινα", ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει ελάχιστες ελπίδες σε περίπτωση που η Μάλαγα δεν καταφέρει ν' ανταποκριθεί στην υπόσχεση της, κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά το επόμενο 24ωρο.

Πάντως, στην Παιανία έχουν συνειδητοποιήσει ότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει πολλές πιθανότητες για αίσιο τέλος και έχουν αρχίσει να εξετάζουν άλλες λύσεις απο αυτές που τους έχουν προταθεί και δεν είναι λίγες, αφού μετά το "ναυάγιο" με τον Αντριάνο η Παιανία έχει γεμίσει με φαξ για προτεινόμενους παίκτες.

"Ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια" τα ονόματα

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να υπάρχει καθημερινά ένα νέο όνομα που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό. Βεβαίως την Τετάρτη έγινε η... εξαίρεση αφού εμφανίστηκαν τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών (επιθετικός, τερματοφύλακας και δεξί μπακ).

Αρτούρ Βίσνιαρεκ

Σύμφωνα με πολωνικά δημοσιεύματα, ο επιθετικός της Αρμίνια Μπίλεφελντ ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό αλλά και την Λεβάντε. Ο 29χρονος φορ είναι βασικό στέλεχος της Αρμίνια καθώς έχει 15 συμμετοχές και 5 γκολ στην Bundesliga, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2008.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο γερμανικός σύλλογος θέλει ν' αποκτήσει έναν άλλο Πολωνό (Μάρεκ Σαγκανόφσκι) και σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Βίσνιαρεκ αν ικανοποιηθεί οικονομικά. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που πραγματοποιεί καλή σεζόν σ' ένα δυνατό πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι το κασέ του δεν θα είναι χαμηλό, ενώ στο άρθρο δεν ξεκαθαρίζεται αν η Αρμίνια εξετάζει την περίπτωση να τον δώσει δανεικό με οψιόν αγοράς.

Μαρσέλο Μορέτο

Ξαφνικά ο Παναθηναϊκός φέρεται να ενδιαφέρεται και για την απόκτηση τερματοφύλακα αν πιστέψουμε το άρθρο της "Record". Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο πορτιέρο της Μπενφίκα είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, καθώς εκτός απο τους "πράσινους" ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ.

Στο άρθρο τονίζεται ότι η Ένωση προσέγγισε την Μπενφίκα για να μάθει αν ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας παραχωρείται δανεικός, ωστόσο οι "Αετοί" της Λισσαβώνας ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει δανεισμός αλλά μόνο μεταγραφή.

Στην συνέχεια γίνεται αναφορά στον Παναθηναϊκό, με τους Πορτογάλους ν' αναφέρουν ότι το "τριφύλλι" θα ενδιαφερθεί για την απόκτηση του σε περίπτωση που η Μπενφίκα μειώσει τις απαιτήσεις της απο το 1 εκ. ευρώ στις 800.000.

Την περασμένη σεζόν ο Μορέτο ήταν βασικός τερματοφύλακας της Μπενφίκα, ωστόσο απο το καλοκαίρι που ανέλαβε ο Φερνάντο Σάντος, ο 28χρονος τερματοφύλακας έχει βρεθεί στον πάγκο και εξετάζει το ενδεχόμενο να φύγει απο το "Ντα Λουζ".

Η συγκεκριμένη περίπτωση φαντάζει σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αφού ο Παναθηναϊκός διαθέτει τους Γκαλίνοβιτς, Εμπέντε, Τζόρβα και δεν ενδιαφέρεται για τερματοφύλακα.

Ζοάο Περέϊρα
Ένα άλλο όνομα που προέρχεται απο την Πορτογαλία είναι αυτό του δεξιού μπακ της Ζιλ Βιθέντε, Ζοάο Πέδρο Ντα Σίλβα Περέϊρα, μια περίπτωση που δεν φαίνεται να είναι εκτός πραγματικότητας.

Ο 22χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του απο τις ακαδημίες της Μπενφίκα, όμως τελικά κατέληξε στη Ζιλ Βιθέντε για να έχει χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν είχε καταφέρει στους "Αετούς" της Λισσαβώνας. Διαθέτει πολύ καλή τεχνική, είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας και οι προβλέψεις για το μέλλον του είναι αισιόδοξες, αφού είναι αρκετοί αυτοί που εκτιμούν ότι σύντομα θα βρεθεί και στην Εθνική Ανδρών της χώρας του.



























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ