ΤΡΙΚΑΛΑ

Έξι αποδεσμεύσεις στα Τρίκαλα

Έξι αποδεσμεύσεις στα Τρίκαλα
INTIME SPORTS

Η διοίκηση των Τρικάλων ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους Ρεπετσά, Σικαλιά, Βαγγελή, Μακρίδη, Κωνσταντινίδη και Φλιούκα.

Στην λύση της συνεργασίας της με έξι ποδοσφαιριστές προχώρησε η ΠΑΕ των Τρικάλων καθώς την Δευτέρα (21/12) ήρθε σε συμφωνία με τους Θανάση Ρεπετσά, Παύλο Βαγγελή, Γιώργο Σικαλιά, Δημήτρη Μακρίδη, Θοδωρή Κωνσταντινίδη και Νίκο Φλιούκα ώστε να λυθούν τα συμβόλαια τους.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις καθώς η διοίκηση της ομάδας το τελευταίο διάστημα έχει προτείνει αναπροσαρμογή στα συμβόλαια αρκετών ποδοσφαιριστών. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες έγινε αν όχι με όλους με κάποιους εκ των έξι που αποτέλεσαν παρελθόν. Ένας εξ αυτών αναμένεται να είναι κάποιος από τους τρεις αριστερούς μπακ της ομάδας ενώ παρελθόν αποτελεί ήδη και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Γκαστόν Γκονζάλες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «O AO Tρίκαλα ΠΑΕ, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τους ποδοσφαιριστές, Θανάση Ρεπετσά, Παύλο Βαγγελή, Γιώργο Σικαλιά, Δημήτρη Μακρίδη, Θοδωρή Κωνσταντινίδη, Νίκο Φλιούκα. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους καριέρα».

Εν τω μεταξύ ήδη η διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας έχει προχωρήσει στην ανακοίνωση δύο ποδοσφαιριστών για τη μεταγραφική περίοδο που επίκειται του Ιανουαρίου. Και πιο συγκεκριμένα των Δημήτρη Κοντοδήμου που αποχώρησε από την Παναχαϊκή και Μπόγιαν Ντόικιτς που στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Πιερικό και Αγροτικό Αστέρα.

Μάλιστα προ των πυλών των Τρικάλων είναι και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ευόσμου. Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να λύσει αύριο το συμβόλαιό του με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και ακολούθως να έχει τις τελικές συζητήσεις του με τα Τρίκαλα. Στα νέα πρόσωπα θα είναι και οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Αιολικού οι Κώστας Φλίγκος και Βαγγέλης Στουρνάρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το διαζύγιο με τον Κώστα Παναγόπουλο η σημερινή προπόνηση των Τρικάλων έγινε υπό τις οδηγίες των Κωνσταντίνου Λιάπη και Γιόζεφ Βάντσικ. Κι όσο δε για το νέο προπονητή της ομάδας φαβορί στη σχετική κούρσα δείχνει να αποτελεί πάντα ο Νίκος Παντέλης αν και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Χρήστος Γιαλιάς έψαξε το colpo grosso με προπονητή Super League.

Εν τω μεταξύ ο μέχρι το βράδυ της Κυριακής τεχνικός της Κώστας Παναγόπουλος τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

" Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με τον ΑΟΤ νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω:

-Την διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ σε μια ιστορική ομάδα.

-Τους ποδοσφαιριστές που πίστεψαν στο πλάνο μου και μαζί κάναμε μια πολύ ξεχωριστή υπέρβαση ως τώρα.

-Όλους τους συνεργάτες μου για την στήριξη και την βοήθεια τους.

-Τους φίλους του ΑΟΤ και την ποδοσφαιρική κοινωνία των Τρικάλων για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και τη δουλειά μου. Αξιολόγησαν την προσπάθεια που κάναμε και αγκάλιασαν την ομάδα, συμβάλλοντας κι αυτοί με την παρουσία τους στην μέχρι σήμερα πορεία της.

-Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ στον ΑΟΤ καλή και δημιουργική πορεία, κάθε επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος και άνοδο στη Super League. Είναι μια ομάδα με ιδιαίτερη διαδρομή στο χώρο του ποδοσφαίρου, την οποία θεωρώ ότι σεβάστηκα με την δουλειά μου, τις πράξεις μου και τα λεγόμενα μου".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ