ΑΡΗΣ

Εξηγήσεις Χαβίτο με άφιξη Καλίνσκι

Εξηγήσεις Χαβίτο με άφιξη Καλίνσκι
INTIME SPORTS

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε στην διάρκεια της ημέρας ο Φρανσίσκο Χαβίτο για το πώς είχαν οι δηλώσεις του στα ελληνικά μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και το φλερτ της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πρόσωπό του.

Ο 28χρονος Ισπανός έδωσε εξηγήσεις σε ότι του ζητήθηκε ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ΠΑΕ Ολυμπιακός ούτε όμως και να υπάρξει οριστική εξέλιξη με το νέο που του έχει προτείνει η ΠΑΕ Άρης.


Για τον λόγο αυτό και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες με αυτό να συμβεί ακόμη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, στις δηλώσεις του στην χθεσινή κοπή της πίτας του Ενιαίου Άρη στο Αλεξάνδρειο ήταν ξεκάθαρος ότι: " Είναι παίκτης της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι αν και έχουμε ήδη κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επέκταση του συμβολαίου του με κορωνίδα το συμφέρον του συλλόγου".


Ακόμη και όταν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί οικονομικών οφειλών ο Χαβίτο υποστήριξε πως ποτέ δεν είπε ότι είναι απλήρωτος.


Μέσα στις επόμενες ώρες εξάλλου, τα ξημερώματα της Τρίτης, αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Ένζο Καλίνσκι. Ο 24χρονος Αργεντινός κεντρικός χαφ της Κίλμες ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να ολοκληρωθεί η ένταξή του με την μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι στο δυναμικό του Άρη με ενδεχόμενο αγοράς.


Παράλληλα στην ΠΑΕ Άρης δεν ξεχνούν την περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου της Θέλτα και αναμένουν μέχρι την Παρασκευή την άφιξη του 31χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Εντού. Ακόμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης προτάθηκε και εξετάζουν τον διεθνή Μεξικανό και άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Νέρι Καστίγιο που ανήκει στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και αγωνίζεται δανεικός στην Σικάγο Φάιρ των ΗΠΑ.


Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Σάκης Πρίττας που υπέστη διάταση στο γαστροκνήμιο θα απουσιάσει για περίπου 15 μέρες.


Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντάνιελ Τσέζαρεκ, με τον Κροάτη επιθετικό όμως να αναμένεται από αύριο να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, και Γιάννης Αγτζίδης. Στις προπονήσεις επανήλθε και ο Κώστας Μενδρινός, ενώ υπενθυμίζεται ότι εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Φατί και Κουλουχέρης. Τέλος σήμερα λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Ισπανού Αλβάρο Σουάρεθ Πορτίγια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ