ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξηγήσεις και ΓΗΠΕΛ

Εξηγήσεις και ΓΗΠΕΛ
INTIME SPORTS

Στη προπόνηση της Δευτέρας θα βρεθεί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας, ο οποίος και θα έχει τετ α τετ με τον Σίντνεϊ Γκοβού για τις συνεχόμενες παραβιάσεις του ωραρίου από τον Γάλλο άσο. Συνεδριάζει στις 17:00 η ΓΗΠΕΛ για το γήπεδο στον Βοτανικό.

Σε μπελάδες φαίνεται πως έχει μπει ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού Σίντνεϊ Γκοβού, αφού το απόγευμα της Δευτέρας θα έχει συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα με αφορμή τα νυχτοπερπατήματα του.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα το πρωί ο επιθετικός του Παναθηναϊκού πιάστηκε στα.. πράσα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ξενυχτάει μέχρι τις 4 και μισή το πρωί της Δευτέρας σε γνωστό μαγαζί στην Πειραιώς.

Αυτό ήταν το δεύτερο παράπτωμα του 31χρονου ποδοσφαιριστή, εκκρεμεί ήδη μια απολογία, που έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό των ανθρώπων της διοίκησης. Στην απογευματινή προπόνηση ο Νικόλας Πατέρας θα βρεθεί στην Παιανία και θα τα πει ένα... χεράκι με τον Γάλλο άσο.

Πλέον ο Γκοβού κινδυνεύει με βαριά καμπάνα από τους πράσινους, που ωστόσο δεν έχουν κανένα πρόβλημα από την προσπάθεια που κάνει στις προπονήσεις.

Συνεδριάζει η ΓΗΠΕΛ

Η ΓΗΠΕΛ αναμένεται να συνεδριάσει την Δευτέρα στις 17.00 το απόγευμα με σκοπό να δουν πως θα κινηθούν όσον αφορά το θέμα του γηπέδου, αφού οι εργασίες έχουν καθυστερήσει αρκετά και η υπομονή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού έχει εξαντληθεί.

Δεν αποκλείεται μάλιστα κατά την διάρκεια της εβδομάδας να έχουμε και συνάντηση Βαρδινογιάννη - Βγενόπουλου, αφού οι δυο άνδρες θέλουν να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση.



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ