ΙΩΝΙΚΟΣ

Eξιτήριο πήρε ο Φουκούντα

Eξιτήριο πήρε ο Φουκούντα
φουκουντα

Εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου χθες υποβλήθηκε σε πετυχημένη αρθροσκόπηση για την αποκατάσταση του προβλήματος στον μηνίσκο του αριστερού ποδιού, πήρε σήμερα ο Κέντζι Φουκούντα

Η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού για τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας, άρχισε σήμερα με προπόνηση που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ και ο Νίκος Γκουλής καταστρώνει τα πλάνα του, χωρίς του Φουκούντα, Μακόρ, Ουκάρ, Βουρεξάκη, Τσουκαλά, Σωτήρη Παπαζούδη και Πούτα, αλλά και κατά πάσα πιθανότητα χωρίς τον Φαμπίνιο.
Ο τελευταίος αισθάνεται πολύ καλύτερα και δήλωσε στον προπονητή του ότι θέλει να αγωνιστεί, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποφασιστεί τουλάχιστον από τώρα. Ετσι ο Νίκος Γκουλής θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία προπόνηση, αλλά οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην έχει τον Βραζιλιάνο άσο στη διάθεσή του.

Εξάλλου, επειδή, γίνεται πολύς λόγος για τους τραυματισμούς στον Ιωνικό, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος διευκρινίζουν ότι όλοι προέρχονται από χτυπήματα και συνεπώς δεν είναι μυικοί τραυματισμοί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βουρεξάκης βρίσκεται εκτός δράσης από το περσινό πρωτάθλημα λόγω ρήξης χιαστών, οι Τσουκαλάς, Σωτήρης Παπαζούδης, Πούτας και Μακόρ, έχουν κατάγματα, ενώ οι τραυματισμοί των Ουκάρ, Φουκούντα και Φαμπίνιο προήλθαν από χτυπήματα.

Τέλος, ο Τόνι Γκονζάλες που είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Πιερικό, προπονήθηκε σήμερα κανονικά και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με την Καρδίτσα, όπως και ο Βαγγέλης Οικονόμου που εξέτισε την ποινή του.






TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ