ΗΡΑΚΛΗΣ

Εξώδικο σε Χλωρό και φως παραμονής

Εξώδικο σε Χλωρό και φως παραμονής
Χλωρος

O Γιάννης Χλωρός απολογήθηκε εγγράφως και ίσως παραμείνει

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζεται στο εξώδικο από πλευράς της ΠΑΕ Ηρακλής ο Χλωρός στην συζήτηση που είχε με τον Μπάμπη Ξανθόπουλο στο περιθώριο του φιλικού παιχνιδιού της Τετάρτης με το Ορμίνιο μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον Ηρακλή. Στο εξώδικο μάλιστα αναφέρεται πώς τα όσα υποστηρίζει ο Μπάμπης Ξανθόπουλος τα επιβεβαιώνουν οι κ.κ. Χαΐτογλου, Ρωμύλος και ο Θανάσης Ηρακλής.
Ο Χλωρός, με τον Τρικαλινό επιθετικό να συνεχίζει να προπονείται μόνος του στην Πορταριά του Πηλίου και όχι με την υπόλοιπη ομάδα, απολογήθηκε γραπτώς δια του δικηγόρου του, Γιώργου Ζελελίδη. Σε αυτήν επισήμανε ότι ουδέποτε μίλησε με απαξιωτικά λόγια για την ομάδα του Ηρακλή. Πιο συγκεκριμένα ότι ποτέ δεν είπε πώς δεν "γουστάρει" να συνεχίσει στον Ηρακλή και πώς στην κουβέντα δεν υπήρξαν άλλοι άνθρωποι πέρα από τον Μπάμπη Ξανθόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλευρά του Γιάννη Χλωρού όπως υποστήριζε στην διάρκεια της χθεσινής μέρας αφήνει να εννοηθεί πως ο Τρικαλινός επιθετικός είναι έτοιμος να συναινέσει στην πρόταση του Αχιλλέα Μπέου. Την επικύρωση δηλαδή της συμφωνίας για συμβόλαιο ενός έτους ενώ το τρέχον του με τον Ηρακλή είναι για άλλα δύο χρόνια χωρίς όμως την προσθήκη του όρου του είχε αρχικά προταθεί.

Όσον αφορά την περίπτωση του Γιώργου Αμπάρη δεν έχει παρουσιαστεί καμία εξέλιξη στο θέμα της καταβολής της οφειλής των 40.000 ευρώ. Από την πλευρά του πρώην τερματοφύλακα της ομάδας τονίζεται πως τηρείται στάση αναμονής χωρίς να υπάρχει διάθεση της νομικής οδού.




TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ