ATHENS KALLITHEA

Εξώδικο σε Σαλευρή

Εξώδικο σε Σαλευρή
Σαλευρής

Απάντηση με εξώδικο έστειλε ο Παντελής Μπιτούνης στον Νίκο Σαλευρή

Το εξώδικο αναφέρει:
ΠΡΟΣ

"Νικόλαο Σιαλευρή, επιχειρηματία, κάτοικο Καλλιθέας, οδός Αγίων Πάντων, αρ. 32.

Όπως σας είναι γνωστό, υπογράψαμε προσύμφωνο με τους εν αυτώ όρους μεταβίβασης των μετοχών της Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ την 28η Ιουλίου 2008 από υμάς εις ημάς.

Όπως σας είναι ακόμα γνωστό, του αρχικού προσυμφώνου έγιναν δύο τροποποιήσεις, εκ των οποίων η τελευταία την 11η Φεβρουαρίου 2009, το περιεχόμενο της οποίας για τον οποιοδήποτε αντικειμενικό κριτή μόνο από αφελείς και παθολογικά ερωτευμένους με την ιδέα να συμμετέχουν στη διοίκηση μιας ανωνύμου ποδοσφαιρικής εταιρίας μπορούσε να υπογραφεί.

Όλα, όσα περιλαμβάνονται σε όλα τα ως άνω προσύμφωνα, οδηγούν στο νομικό και ουσιαστικό συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία λεόντειο σύμβαση, η οποία λειτουργούσε και λειτουργεί μόνο υπέρ σας, αφού μέχρι σήμερα τίποτα απ’ όσα συμφωνήσαμε δεν ίσχυσε, αφού, από την ημέρα της υπογραφής του προσυμφώνου και των τροποποιήσεων αυτού, σε ουδεμία ουσιαστική διοικητική πράξη προβήκαμε, σε ουδεμία διοικητική απόφαση συμμετείχαμε, αφού μόνο τυπικά περιελήφθημεν στο Διοικητικό Συμβούλιο και όλες τις αποφάσεις τις παίρνατε από κοινού εσείς και ο Σταύρος Καρακασίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εμείς είμαστε μικροί και άπειροι από το ποδόσφαιρο και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σας ακούμε και να μαθαίνουμε".

Περαιτέρω, ούτε το συμφωνηθέν, όπως ο πρώτος εξ ημών ορισθεί από την 1η Οκτωβρίου 2008 εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. στην Ε.Ε.Π. Β΄ και Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας πραγματοποιήθηκε ποτέ, αφού μέχρι και σήμερα εσείς παρίστασθε και εσείς εκπροσωπείτε την Π.Α.Ε., χωρίς ποτέ να μας έχετε επιτρέψει, έστω και απλώς, να σας συνοδέψουμε. Το μόνο, το οποίο μας επιτρέψατε να κάνουμε (!!) όλο αυτό το διάστημα από την 22/7/2008 μέχρι σήμερα, είναι να πληρώνουμε.

Έτσι, από τότε μέχρι σήμερα έχουμε καταβάλει το συνολικό ποσό των εξακοσίων τουλάχιστον χιλιάδων ευρώ (600.000,00) και τα οποία είναι και τα μοναδικά, που εισήχθησαν στα ταμεία της Π.Α.Ε., αφού όλα τα υπόλοιπα χρήματα προέρχονται από χρήματα από την Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., από την ΕΡΤ 3 και από τους άλλους χορηγούς.

Εσείς προσωπικά όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν έχετε πληρώσει ούτε ευρώ και ακόμη και η επιχείρησή σας διαφημίστηκε δωρεάν, αλλά το κυριότερο σας εκχωρήθηκε το συνολικό ποσό των τριακοσίων ογδόντα χιλιάδων ευρώ (380.000,00), το οποίο προήρχετο από τα χρήματα, τα οποία δικαιούτο η Π.Α.Ε. από την χορηγία της Ε.Ε.Π. Β΄ και Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αγωνιστικής περιόδου 2008 – 2009, αλλά και από τα δικαιώματα της σύμβασης μεταξύ SUPER LEAGUE και Ε.Ε.Π. Β΄ και Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Ακόμη και τη χορηγία από την εταιρία «ΖΑΝΟFI» ύψους πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000,00), εσείς την εισπράξατε.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ενώ εμείς εκτός των προσυμφώνων δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας, εσείς έχετε τις μετοχές της Π.Α.Ε., διοικείτε μόνος στην Π.Α.Ε. με τους ίδιους συνεργάτες που είχατε τα τελευταία είκοσι χρόνια και το κυριότερο έχετε στα χέρια σας, εκτός των όσων χρημάτων έχουμε καταβάλει, και επιταγές συνολικού ποσού οχτακοσίων εβδομήντα χιλιάδων ευρώ (870.000,00), οι οποίες έχουν εκδοθεί από εμάς και τον πατέρα μας.

Ενώ γνωρίζετε λοιπόν ότι εσείς διοικήσατε την Π.Α.Ε., εσείς κάνατε τις μεταγραφές, εσείς προσλάβατε όλους τους προπονητές (καθημερινά σχεδόν ραντεβού με τους προπονητές χωρίς εμάς) κι ενώ μας απαγορεύατε ακόμα και την επίσκεψή μας στο αθλητικό κέντρο, εχθές, Τετάρτη 6/5/2009, προβήκατε σε μια ψευδή και συκοφαντική δι’ ημάς ανακοίνωση, την οποία διανείματε σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες, αφού προηγουμένως την ανεβάσατε στο επίσημο "site" της Π.Α.Ε., το οποίο σημειωτέον εσείς και οι συνεργάτες σας χρησιμοποιείτε.

Επειδή διαμαρτυρόμεθα εντονότατα τόσο για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, αλλά κυρίως για τον τρόπο, με τον οποίον εκμεταλλευτήκατε το πάθος μας να συμμετάσχουμε στη διοίκηση μιας ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας.

Επειδή τόσο η δική σας προσωπικότητα, αλλά και η δική μας οικογενειακή και κοινωνική θέση, δεν εξυπηρετούνται μ’ αυτού του είδους τις ανακοινώσεις. Επειδή επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας.



















ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, όπως:
1ον του λοιπού παύσετε αυτού του είδους τις δημόσιες τοποθετήσεις και
2ον την Τρίτη, 12/5/2009 και ώρα 17:00, εις τα γραφεία της Π.Α.Ε. γίνει συνάντηση δική σας και δική μας με την παρουσία των νομίμων εκπροσώπων μας για να λύσουμε με έντιμο τρόπο το δημιουργηθέν πολύ σοβαρό θέμα




Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται, όπως επιδώσει νόμιμα την παρούσα εις αυτόν, στον οποίον απευθύνεται, προς γνώση του για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στο κείμενο επιδόσεώς του".

Αθήνα, 7/5/2009
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
















TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ