ΕΥΡΩΠΗ

Εξοργισμένοι οι Άγγλοι με Μέσι

Εξοργισμένοι οι Άγγλοι με Μέσι

Η απουσία του Λιονέλ Μέσι από προγραμματισμένη συμμετοχή του σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Λονδίνο εξόργισε τους Άγγλους που αποδοκίμαζαν τον σταρ της Μπαρτσελόνα πετώντας μπουκάλια στο γήπεδο!

Λίγες ώρες μετά την διαστημική εμφάνιση του απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Λιονέλ Μέσι προσγειώθηκε με ελικόπτερο στο Λονδίνο προκειμένου να πάρει μέρος σε σειρά εκδηλώσεων της Adidas.

Ο κορυφαίος ίσως παίκτης του κόσμου υπέγραψε αυτόγραφα, ωστόσο απέφυγε να εμφανιστεί σε ειδικά αφιερώμενη για την περίσταση εκδήλωση όπου θα έπαιρνε μέρος σε ποδοσφαιρικό αγώνα με παιδιά.

Το γεγονός αυτό απογοήτευσε τους παρευρισκόμενους που μάταια περίμεναν την άφιξη του 23χρονου σούπερ σταρ στο γήπεδο του Χάκνεϊ.

Ο Μέσι προσγειώθηκε με ελικόπτερο με αποτέλεσμα η παρουσία του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να γίνει αντιληπτή. Περίπου 500 άτομα τον περικύκλωσαν αποθεώνοντας τον.

Παρά την θερμή υποδοχή, ο Αργεντίνος "έστησε" τους πολυάριθμους οπαδούς του που τον περίμεναν στο γήπεδο. "Δ εν ήθελε ποτέ να έρθει εδώ" τόνισε απογοητευμένος ο 17χρονος Τζέι Ράχμαν.

Ο πιτσιρικάς Νακίμπ Χουσείν επρόκειτο να παίξει ως συμπαίκτης του Μέσι, αλλά το όνειρο δεν έγινε πραγματικότητα. " Ήμουν ένας από του εννέα παίκτες που θα αγωνιζόμασταν μαζί του. Μου κατέστρεψε τη μέρα" δήλωσε εμφανώς πικραμένος.

Οι ώρες περνούσαν και ο Λιονέλ Μέσι δεν προσήλθε. Οι θεατές έχασαν την υπομονή τους και άρχισαν να πετούν στο γήπεδο πλαστικά μπουκάλια, ποτήρια και άλλα αντικείμενα απειλώντας πως θα γκρεμίσουν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες και συνθήματα εις βάρων των διοργανωτών αλλά και του Μέσι χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων για να καταλαγιάσει η ένταση.

Οι διοργανωτές απολογήθηκαν για την αναστάτωση που προκλήθηκε αναφέροντας, πως τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας αλλά και η πίεση χρόνου αποτέλεσαν τροχοπέδη στην υλοποίηση του φιλόδοξου πλάνου που είχε εκπονηθεί.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ