ΙΩΝΙΚΟΣ

Ευχαριστημένος ο Μπάριος

Ευχαριστημένος ο Μπάριος
Ιωνικος πανηγυρικο

Την ικανοποίησή του για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής στον Ιωνικό, εξέφρασε σήμερα ο Ουρουγουανός προπονητής της ομάδας, Χόρχε Μπάριος,

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής και τη διάθεση που δείχνουν όλα τα παιδιά. Δουλέψαμε πάρα πολύ στον τομέα της φυσικής κατάστασης και τώρα έχουμε ρίξει το βάρος μας στην τακτική. Κάθε ημέρα που περνάει γνωρίζω όλο και περισσότερο τα παιδιά και αυτά γνωρίζουν εμένα. Μαθαίνουν τι θέλω από τον κάθε έναν χωριστά μέσα στο γήπεδο και εγώ με τη σειρά μου βλέπω το τι μπορεί να προσφέρει ο κάθε παίκτης ανάλογα με το σύστημα και την τακτική που ακολουθούμε.

Αυτό που θέλω είναι να προχωράμε βήμα-βήμα, αλλά το βήμα αυτό να είναι σίγουρο και σταθερό. Τώρα δουλεύουμε πολύ στον τομέα της τακτικής και στο να εμπεδώσουν οι παίκτες σωστή αγωνιστική νοοτροπία.

Τα συμπεράσματα είναι θετικά από τα πρώτα φιλικά που δώσαμε, καθώς και με τη Λάρισα και με τον Αστέρα Τρίπολης είχαμε καλή παρουσία, ενώ χθες στη Σαλαμίνα, είχαμε καλά, αλλά και κακά διαστήματα, που οφείλονται σε λάθος νοοτροπία καθώς οι παίκτες υποτίμησαν τον αντίπαλο και ήταν υπερόπτες. Γι αυτό προηγουμένως μίλησα για σωστή αγωνιστική νοοτροπία»,



τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπάριος.

Από την πλευρά του, ο γυμναστής της ομάδας, Νίκος Καφέτζης, ο οποίος σήμερα το πρωί υπέβαλε σε τεστ αντοχής και αερόβιας κατάστασης όλους τους παίκτες, δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχει γίνει και το καθολικό πνεύμα συνεργασίας που δείχνουν όλοι οι παίκτες. « Τα αποτελέσματα από το σημερινό τεστ αερόβιας ικανότητας θα συγκριθούν με τα αποτελέσματα των τεστ που είχαν γίνει στην αρχή της προετοιμασίας, για να δούμε που βρισκόμαστε και ανάλογα να πορευτούμε στη συνέχεια», είπε ο κ. Καφέτζης.

Εκτός από το τεστ που έγινε το πρωί, οι παίκτες του Ιωνικού προπονήθηκαν κανονικά το απόγευμα, κάτι που θα γίνει και αύριο το πρωί, ενώ αύριο το απόγευμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκγύμναση στο γυμναστήριο της ομάδας. Για την Κυριακή ο Χόρχε Μπάριος έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα το απόγευμα και την προσεχή Τετάρτη θα δώσουν το τέταρτο κατά σειρά φιλικό ματς αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας το Χαϊδάρι.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας, Φλοριάν Λουκινί, επέστρεψε στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση και από σήμερα μπήκε και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Τέλος, ο νεαρός Μπάμπης Σταμπούλογλου, που είχε γίνει επαγγελματίας τον περασμένο Ιανουάριο, δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον Φωστήρα και θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός ευχαριστεί τον πρόεδρο του Φωστήρα Νίκο Σπυρίδωνα και τον προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου για τη συνεργασία.







TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ