ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Ευχαριστώ με... σπόντες από Μουρίνιο!

Ευχαριστώ με... σπόντες από Μουρίνιο!

O Ζοζέ Μουρίνιο ευχαρίστησε τους οπαδούς της Ρεάλ μέσω video-μηνύματος κάνοντας αποτίμηση της σεζόν, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να αφήσει "μπηχτές" για UEFA και Μπαρτσελόνα!

Μετά το φινάλε της φετινής Πριμέρα Ντιβισιόν που βρήκε τη Ρεάλ στη 2η θέση, ο Ζοζέ Μουρίνιο βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους φίλους της "βασίλισσας" για τη συμπαράστασή που έδειξαν στην ομάδα στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο, όμως δεν έμεινε μόνο εκεί...

Ταυτόχρονα εξέφρασε την ευχή του να τηρηθεί τη σεζόν 2011-2012 το φερ πλέι, ο σεβασμός προς τον αντίπαλο αλλά και η μηδενική ανοχή στον ρατσισμό, κάνοντας ουσιαστική νύξη για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας να μην τιμωρήσει τον Μπουσκέτς για τη χειρονομία του κατά του Μαρσέλο στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Η σεζόν ολοκληρώθηκε και θα ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία και να ευχαριστήσω τους υποστηρικτές της Ρεάλ για την υποστήριξη και την αγάπη που έδειξαν σε εμένα, το τεχνικό επιτελείο και όλη την ομάδα φέτος.

Δουλέψαμε σοβαρά και με αφοσίωση, όμως αφήνουμε την ανάλυση της δουλειάς μας σε εσάς. Θα επιστρέψουμε στις 11 Ιουλίου με το ίδιο πάθος και τα ίδια κίνητρα για να υπηρετήσουμε το πρεστίζ και την ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Τέλος, θα ήθελα να τελειώσω με μία πολύ απλή ευχή, που είναι να ανακτήσουμε τη νέα σεζόν συγκεκριμένες αξίες που ουδείς πρέπει να ξεχνάει, αλλά κάποιοι επαγγελματίες και θεσμοί του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχουν ξεχάσει.

Αυτές οι αξίες πρέπει να αποτελούν τη βάση του αθλήματος. Το φερ πλέι, ο σεβασμός στον αντίπαλο και η μηδενική αντοχή στον ρατσισμό δεν θα πρέπει να είναι μόνο λόγια αλλα και πράξεις.

Εκφράζω και πάλι την ελπίδα και την ευχή μου να ανακτήσουμε αυτές τις θεμελιώδεις αξίες στον αθλητισμό τη νέα σεζόν. Σας ευχαριστώ για όλα. Θα τα πούμε σύντομα. Θα είμαστε εδώ στις 11 Ιουλίου".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ