ΑΡΗΣ

Ευχαριστώ μετά την αποθέωση

Ευχαριστώ μετά την αποθέωση
New Image

Ο Πέτρος Πασσαλής, γνώρισε την αποθέωση απο το κόσμο και τη διοίκηση του 'Αρη, στο τελευταίο παιχνίδι με τα κιτρινόμαυρα

Η ΠΑΕ Άρης φρόντισε να ευχαριστήσει τον Πασσαλή στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και πολύ περισσότερο την ώρα της αλλαγής του από τον Κίκε Ερνάντεθ. Σε εκείνο το σημείο οι φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης όρθιοι χειροκρότησαν για αρκετή ώρα τον έμπειρο μέσο που έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας στον Άρη φορούσε για τελευταία φορά την "κιτρινόμαυρη" φανέλα.
Ο Πασσαλής δεν έκρυψε την συγκίνηση του και με χαρακτηριστικές κινήσεις ευχαρίστησε με την σειρά του από καρδιάς τους φιλάθλους του Άρη ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας, που βρισκόταν δίπλα από τον πάγκο τον αγκάλιασε. Από την πλευρά της η ΠΑΕ Άρης μάλιστα υποσχέθηκε ότι θα οργανώσει φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Πασσαλή όταν ο Εδεσσαίος αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ενώ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

"Η ΠΑΕ Άρης ευχαριστεί τον Πέτρο Πασσαλή για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα στα έξι χρόνια της θητείας του και του εύχεται καλή επιτυχία από καρδιάς στη νέα ποδοσφαιρική σελίδα που θα ανοίξει στην καριέρα του. Η ΠΑΕ Άρης επιφυλάσσεται να τιμήσει τον Πέτρο Πασσαλή, όπως του αρμόζει, όταν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο.Πέτρο σ΄ ευχαριστούμε, θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας του Άρη".


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ