ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευχέλαιο, εδώ και τώρα!

Ευχέλαιο, εδώ και τώρα!
Τζόλε

Σοκ με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς... Φόβοι για απουσία του αρχηγού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Συγκεκριμένα, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ξεκίνησε την προπόνηση με την ομάδα, όμως κατά τη διάρκειά της και σε μία κίνηση που έκανε του γύρισε το πόδι. Η πρώτη εκτίμηση από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου κάνει λόγο για εικόνα θλάσης στη γαστροκνημία του δεξιού ποδιού.
Ο "Τζόλε" θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία το απόγευμα της Παρασκευής (23/2), στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ώστε να βγει η ακριβής διάγνωση. Αν επιβεβαιωθεί η αρχική εκτίμηση, τότε ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν θα αγωνιστεί στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟ. Η απουσία του από την αναμέτρηση της Κυριακής (25/2) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο θεωρείται δεδομένη...

Παράλληλα, ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα πρόβλημα στην επιθετική γραμμή. Ο Αρούνα Μπαμπανγκίντα προς το τέλος της προπόνησης, την Τετάρτη (21/2), δέχθηκε ένα κτύπημα με την μπάλα στο αριστερό γόνατο και την Πέμπτη (22/2) ένιωσε ενοχλήσεις. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι παρουσιάζει εικόνα κάκωσης του έσω πλαγίου συνδέσμου. Ο Νιγηριανός επιθετικός θα υποβληθεί το πρωΐ της Παρασκευής (23/2) σε μαγνητική τομογραφία και έχει τεθεί νοκ άουτ για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Υπήρξαν και ευχάριστα
Στην προπόνηση της Πέμπτης (22/2), πάντως, υπήρξαν και ευχάριστα νέα, καθώς κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκαν οι Σέζαρ, Νικοπολίδης και Τοροσίδης. Οι Πατσατζόγλου, Κωνσταντίνου και Νε συνέχισαν τα προγράμματα που ακολουθούν. Ο πρώτος έκανε σε αυξημένο ρυθμό τρέξιμο στο γήπεδο και ο δεύτερος πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο. Ο Νε ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο σε αυξημένο ρυθμό.

Στην Ισπανία ο "Ρίμπο"
Ο Ριβάλντο δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, καθώς ο Τάκης Λεμονής θέλει να είναι πανέτοιμος ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Το πρωΐ της Πέμπτης (22/2), ο "Ρίμπο" ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας για να ξεπέρασει τον τραυματισμό του στη δεξιά γάμπα και δεν έδωσε το "παρών" στην απογευματινή προπόνηση, καθώς πήρε άδεια και ταξίδεψε στην Ισπανία για προσωπικό του θέμα.

*Στα γραφεία της ΠΑΕ πήγε ο Σωκράτης Κόκκαλης και είχε για περισσότερο από δύο ώρες σύσκεψη με τους άμεσους συνεργάτες του για θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό.

*Aγωνία υπάρχει στο μεγάλο λιμάνι, σχετικά με την τιμωρία του Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο από τον αθλητικό δικαστή. Ο άσος του Ολυμπιακού απειλείται με τιμωρία από μία έως τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και στον Πειραιά ελπίζουν να μην "φάει" δύο, ώστε να έχουν δικαίωμα έφεσης. Υπομονή...

*Την Παρασκευή (23/2), οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στις 16:00.

*Ο Ιεροκλής Στολτίδης συμπλήρωσε, όπως είναι γνωστό, τέσσερις κίτρινες κάρτες κόντρα στον Ατρόμητο. Ο δυναμικός αμυντικός μέσος της πειραϊκής ομάδας θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (26η αγωνιστική της Super League).

*Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πρόκειται να αποφασίσει στη συνεδρίαση της Παρασκευής (23/2, 14:00), αν οι αγώνες του Ολυμπιακού θα μπορούν να συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του "Πάμε Στοίχημα". Σχετικό ερώτημα υπέβαλε εγγράφως στην Ε.Ε.Α, η ΟΠΑΠ Α.Ε, μετά τη λήξη της αποκλειστικής διαχείρισης των Παιχνιδιών Στοιχημάτων Προκαθορισμένης Απόδοσης, από την κοινοπραξία INTRALOT INTERNATIONAL L.T.D. (εταιρίας του Σωκράτη Κόκκαλη).




















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ