ΑΓΓΛΙΑ

Ευχές για Εντουάρντο από Μίλαν-Μπέρμιγχαμ!

Arsenal's Eduardo, right, lies on the ground in pain with a suspected broken leg following a challenge by Birmingham City's Martin Taylor, left, during the English Premier League soccer match at St Andrews, Birmingham, England, Saturday Feb. 23, 2008. (AP Photo/PA, Nick Potts) ** UNITED KINGDOM OUT NO SALES NO ARCHIVE - NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FAPL LICENCE - SEE IPTC SPECIAL INSTRUCTIONS FIELD FOR DETAILS **
Εντουάρντο-Άρσεναλ AP

Ευχές για ταχεία ανάρρωση του φορ της Άρσεναλ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, έδωσαν μέσω ανακοινώσεων η Μίλαν και η Μπέρμιγχαμ

Η διοίκηση της Μπέρμιγχαμ εξέδωσε ανακοίνωση όπου εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση του επιθετικού της Άρσεναλ, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από αντιαθλητικό τακλίν του ποδοσφαιριστή των "μπλε", Μάρτιν Τέιλορ, με αποτέλεσμα να θεωρείται απίθανο να προλάβει την τελική φάση του Euro 2008 με τη φανέλα της Εθνικής Κροατίας.
"Ο σύλλογος στεναχωριέται που ένα τόσο φανταστικό παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τόσο σοβαρό τραυματισμό του παίκτη της Άρσναλ, Εντουάρντο.

Ο Μάρτιν Τέιλορ μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε η παραμικρή πρόθεση να τραυματίσει τον παίκτη και είναι πολυ στενοχωρημένος για το γεγονός αυτό.

Έχοντας δει το περιστατικό, θέλουμε να πούμε ότι τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης δίνουν τις καλύτερες ευχές τους για την γρήγορη επάνοδο του παίκτη",



τονίζει σε ανακοίνωση της η Μπέρμιγχαμ, ενώ θετική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ευχητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Μίλαν, που είναι η αντίπαλος της Άρσεναλ στην φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Εκ μέρους της ροσονέρα οικογένειας, ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά ο επιθετικός της Άρσεναλ, και να επιστρέψει στην ενεργή αγωνιστική δράση", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση η οποία έχει τον τίτλο "Forza Eduardo", ως ένδειξη της αλληλεγγύης του ιταλικού συλλόγου απέναντι στην περιπέτεια που βιώνει ο Κροάτης επιθετικός των "κανονιέρηδων".

Να σημειωθεί ότι όλες σχεδόν οι αγγλικές εφημερίδες αφιέρωσαν πάρα πολλές σελίδες στον σοβαρό τραυματισμό του Εντουάρντο, καθώς και στις σκληρές δηλώσεις του Βενγκέρ κατά του Μάρτιν Τέιλορ ("Αυτός ο τύπος δεν θα πρέπει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο", είπε αν και την Κυριακή φάνηκε περισσότερο διαλλακτικός στις δηλώσεις του), με τη "Mail on Sunday" να παραθέτει τους φόβους του Αλσατού για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Εντουάρντο.

"Φοβάμαι για την καριέρα του, ο τραυματισμός του είναι πολύ σοβαρός που θα χρειαστεί μήνες για να αναρρώσει, αν και η νεαρή ηλικία του παίκτη είναι προς όφελός του", είπε χαρακτηριστικά.






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ