ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ευχές, γλυκά, διλήμματα και Εσπόζιτο

Ευχές, γλυκά, διλήμματα και Εσπόζιτο
Εσπόζιτο Ουνάι, Μπιλμπάο, Παναθηναϊκός

Ευχές, γλυκά και διλήμματα για τον Πεσέιρο που "έκλεισε" τα 48. Σενάρια για Εσπόζιτο της Μπιλμπάο

Ευχές και γλυκά...

Μετά την θύελλα στην αρχή της εβδομάδας από τα όσα συνέβησαν στα αποδύτηρια της Λεωφόρου, το κλίμα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας ήταν σήμερα διαφορετικό. Γλυκά, χαμόγελα και ευχές για τα γενέθλια του Ζοσέ Πεσέιρο ήρθαν να προστεθούν ως κίνητρο στην δημιουργία ενός κλίματος ιδανικού ενόψει του ΟΦΗ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός "έκλεισε" τα 48 και δέχθηκε από όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα ευχές για χαρούμενα γενέθλια και εκείνος εκτός από γλυκά μοίρασε και ευχές για υγεία και κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για να συμβεί αυτό όμως όπως ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα θα πρέπει οι παίκτες του να πετύχουν το απόλυτο νικών με ΟΦΗ, Αρη και Καλαμαριά μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και παράλληλα να περιμένουν μια απώλεια από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Μετά τον Σαριέγκι σειρά ο Εσπόζιτο

Μετά τον Γιοσού Σαριέγκι οι Ισπανοί στέλνουν έναν άλλο Βάσκο αμυντικό προς Παιανία. Συγκεκριμένα, το άρθρο της ιστοσελίδας "Elcorreodigital.com" αναφέρει πως το "τριφύλλι" που ενδιαφέρθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη για τον δεξιό μπακ της Αθλέτικο Μπιλμπάο, τον Ουνάι Εσπόζιτο, θα ξαναεπανέλθει.

Σύμφωνα με το κείμενο ο 28χρονος παίκτης δεν είχε πολλές συμμετοχές φέτος στις προτιμήσεις τουπροπονητή του κ. Καπαρός και η "ερυθρόλευκη" ομάδα δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει. Μάλιστα σύμφωνα με τον πιθανό προορισμό του κάνουν λόγο για να ξανασμίξει και πάλι με τον Σαριέγκι στον Παναθηναϊκό που φέρεται να ετοιμάζεται να ξαναπροσεγγίσει τον Ουνάι Εσπόζιτο.

Ο Βάσκος αμυντικός εκτός από την φανέλα της Μπιλμπάο έχει αγωνιστεί στις Νουμάνθια και Οσασούνα.

Δούλεψαν στημένα και τελικές προσπάθειες

Η προετοιμασία του "τριφυλλιού" για το εκτός έδρας αγώνα του Παγκρητίου απέναντι στον ΟΦΗ (19:00, Supersport 1) συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν την προπόνηση της Παρασκεύης με ζέσταμα και παιχνίδι σε μικρούς χώρους. Στην συνέχεια δούλεψαν πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και στην τακτική και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με στημένες φάσεις, σέντρες-σουτ και τελειώματα.

Ο Τάκης Φύσσας πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Ατομικά προπονήθηκαν οι Νταμέ Ν' Ντόι και Σωτήρης Λεοντίου.

Δύο ερωτηματικά... για τους 11

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" φέρεται να έχει κατασταλάξει στους εννέα από τους έντεκα παίκτες του ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα, αφού έχει δύο διλήμματα.

Αρχικά το ένα προκύπτει σην μεσαία γραμμή και την θέση του παρτενέρ του Μαρσέλο Μάτος που μέχρι τώρα φαβορί δείχνει ο Εκι Γκονζάλες αλλά πιθανότητες έχει και ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Η άλλη θέση που ακόμα εκρεμμεί είναι η μια από τις δύο τις επίθεσεις με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος με τον Πανιώνιο να έχει το προβάδισμα κόντρα στον Μανούτσο που έχει θέση εαυτόν στον Πεσέιρο.

Νέα ανακοίνωση για εισιτήρια με ΟΦΗ



Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με το πως θα προμηθευτούν οι φίλοι της ομάδας εισιτήρια για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα, της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εναντίον του ΟΦΗ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 06/04/2008 και ώρα 19:00, στο Παγκρήτιο Στάδιο, θα συνεχιστεί ως εξής:

1. Μινωταύρου 4 στο Ηράκλειο (μπουτίκ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Green Corner) τηλ: 2810222797
Παρασκευή 4/4/08 ώρες καταστημάτων
Σάββατο 5/4/08 έως τις 19:30
Κυριακή 6/4/08 έως τις 14:30




2. Αμνισού 5 Ηράκλειο (Παγκρήτια Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού) τηλ: 2810285282, 6936646755
Παρασκευή 4/4/08 από 18:00 έως 21:00
Σάββατο 5/4/08 από 09:00 έως 21:00
Κυριακή 6/4/08 από 09:00 έως 15:00




3. Εισιτήρια δεν θα διατίθενται στο γήπεδο, την ημέρα του αγώνα
Τα εισιτήρια, διατίθενται ονομαστικά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και κοστίζουν 25 ευρώ.


Υπενθυμίζεται ότι τόσο για την αγορά του εισιτηρίου όσο και για την είσοδο στο Στάδιο, είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου".









































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ