ΗΡΑΚΛΗΣ

Ευχή και κάλεσμα

Ευχή και κάλεσμα
ΡΕΜΟΣ

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την έναρξη του νέου πρωταθλήματος προχωρόντας σε κάλεσμα προς του φιλάθλους

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, με την ευκαιρία της έναρξης του Πρωταθλήματος της Super League, εύχεται σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες το καλύτερο για την αγωνιστική διαδρομή τους και προσδοκά την διεξαγωγή μιας πλούσιας σε θέαμα και ενδιαφέρουσας για το φίλαθλο κοινό διοργάνωσης, μακριά από φαινόμενα βίας και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, που θα την πλήξει και θα αντιστρατεύεται τις αρχές του "Fair Play".

Φίλε του Ηρακλή, να είσαι από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό της ομάδας, αρχής γενομένης από τον αγώνα της πρεμιέρας, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, την Κυριακή 02/09, στις 19.00, με την αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη, παίρνοντας στα χέρια σου τον ΗΡΑΚΛΗ και αντιστεκόμενος σε κάθε λογής προκλήσεις, που θα συναντήσουμε όλοι μαζί στο διάβα αυτής της κοινής, σκληρής, προσπάθειας, χωρίς να πέσεις σε λάθος αντιδράσεις, οι οποίες θα βλάψουν την ομάδα, που αγαπάς και κανέναν άλλο.

Όλοι οι Ηρακλειδείς να καταστούμε βασικοί αρωγοί της νέας προσπάθειας αναγέννησης του ΗΡΑΚΛΗ μας, με προοπτική το πέρασμα του "κυανόλευκου" ποδοσφαίρου σε μία νέα εποχή σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Φίλε του ΗΡΑΚΛΗ, είσαι η δύναμη, που χρειάζεται η ομάδα αυτή τη στιγμή, προκειμένου να κάνει το πρώτο σταθερό βήμα εκκίνησης στο νέο Πρωτάθλημα και η παρουσία σου στο γήπεδο, από την πρεμιέρα, είναι άκρως απαραίτητη.

Έχεις την ευκαιρία, αλλά και την δέσμευση αγάπης με την ομάδα να είσαι εκεί και να τη στηρίξεις, όπως μόνο εσύ ξέρεις και μπορείς. Δεν είναι ώρα απουσίας, αλλά ενεργούς και μαχητικής συμμετοχής για το σήμερα και το αύριο του ΗΡΑΚΛΗ μας, που πρέπει να είναι διαφορετικό από το χθες.

Και θα είναι, αρκεί να είσαι και εσύ εκεί. Ραντεβού στο Καυτανζόγλειο, στις 7 το απόγευμα της Κυριακής. Όλοι μαζί στην πρεμιέρα της νέας εποχής, με πάθος, αλλά με φίλαθλο πνεύμα και μακριά από κάθε μορφή ακρότητας, η οποία θα βλάψει την ομάδα μας και μόνο την ομάδα μας.

Δυναμικά και αποφασιστικά για την πρώτη νίκη στον δρόμο για την αναγέννηση του ΗΡΑΚΛΗ μας. Όλοι μαζί το μπορούμε",











ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ