ΑΡΗΣ

Ευχή Μασάδο σε Κατίδη για Έβερτον

Ευχή Μασάδο σε Κατίδη για Έβερτον
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Κατίδης ετοιμάζεται να πάει στο Λίβερπουλ για να δοκιμαστεί από την Έβερτον και ο τεχνικός του Άρη, Μανουέλ Μασάδο, του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο Μανουέλ Μασάδο μετά το τέλος του φιλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την Λίτεξ Λόβετς εκτός από τα συμπεράσματα που έβγαλε ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιώργο Κατίδη που είναι να βρεθεί στο Λονδίνο για να δοκιμαστεί από την Έβερτον.

Η Έβερτον απέστειλε σχετικό αίτημα στην ΠΑΕ Άρης για να προχωρήσει στην δοκιμή του Κατίδη σε ένα ταξίδι που θα γίνει με την συγκατάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ αλλά και του 56χρονου Πορτογάλου τεχνικού.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως σε περίπτωση επίσημης πρότασης της αγγλικής ομάδας η ΠΑΕ Άρης θα έχει το δικαίωμα και σε τροφεία (αποζημίωση για την εκπαίδευσή του) αφού προέρχεται από τις ακαδημίες της.

« Όταν παρουσιάζεται για έναν τόσο νεαρό παίκτη μια ευκαιρία να παίξει σ’ ένα προηγμένο πρωτάθλημα σαν το αγγλικό, δεν μπορείς να του στερήσεις αυτή την ευκαιρία. Δεν μπορούσα να του πω τίποτε άλλο, παρά μόνο να του ευχηθώ να έχει πολύ καλή τύχη εκεί και να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία που του δίνεται», υποστήριξε ο Μασάδο σε σχετική ερώτηση για την δοκιμή του Κατίδη από την Έβερτον.

Κι όσο για το φιλικό με τους πρωταθλητές Βουλγαρίας σημείωσε: «Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ο αντίπαλος προπονητής έκανε διαρκώς μεμονωμένες αλλαγές, με συνέπεια να διακόπτεται συνεχώς το παιχνίδι και να μην υπάρχει ρυθμός και ροή. Εγώ είχα διαφορετική αντίληψη για το πώς πρέπει να διαχειριστούμε αυτόν τον αγώνα, γι’ αυτό έκανα μαζεμένες τις αλλαγές, δύο στην ανάπαυλα και τις υπόλοιπες πέντε στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου».

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε για παίκτες που δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό λόγω τραυματισμών όπως οι Ντίκο, Πρίττας, Τόχα, Παπαστεριανός και Τσουκάνης και όχι μόνο δήλωσε ικανοποιημένος αλλά σημείωσε ότι: «Φάνηκε ότι χρειάζονται ρυθμό από παιχνίδια, για να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το θετικό είναι ότι μπορώ να υπολογίζω πλέον σε περισσότερους παίκτες».

Τέλος για την αξιοποίηση των στημένων φάσεων σχολίασε: «Είναι από τους τομείς που δουλεύουμε με την ομάδα σήμερα να τα πήγε αρκετά καλά στο κομμάτι αυτό, αλλά με στενοχώρησε το γεγονός ότι παρότι δημιουργήσαμε 4-5 ευκαιρίες από στημένες μπάλες, μόνο μία από αυτές κατέληξε σε γκολ».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ