ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευκαιρία για απαντήσεις

Ευκαιρία για απαντήσεις
ντουντου ομαδικη πανηγυρικο

Οι ερυθρόλευκοι έχουν την ευκαιρία να δείξουν ποιός είναι το αφεντικό.Μέσα Ντουντού,Γκαλέτι,Αβραάμ

Οι Πειραιώτες βάζουν στην άκρη του μυαλού τους την Ευρώπη και πλέον αφιερώνονται ψυχή τε και σώματι στον αγώνα της Κυριακής με τον αιώνιο αντίπαλο. Η ψυχή τους βέβαια ήταν στον Παναθηναϊκό και την Πέμπτη όμως το σώμα τους -αναγκαστικά- ήταν στην Γαλλία.
Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν καθώς σε λίγα 24ωρα ο "τελικός" με το τριφύλλι θα κρίνει πολλά για την συνέχεια της χρονιάς. Η δίψα για νίκη στο στρατόπεδο των Πειραιωτών είναι μεγάλη και παρά τις δηλώσεις παικτών (όπως του Νικοπολίδη) πως δεν έχουν τίποτα να αποδείξουνε, το τρίποντο θα είναι μια μεγάλη απάντηση σε όσους τους αμφισβητούν.

Οι εμφανίσεις των νταμπλούχων Ελλάδας τον τελευταίο μήνα είναι μετριότατες αλλά και η ισοπέδωση όλων όσων έχουν πετύχει την φετινή χρονιά σίγουρα δεν τους αξίζει. Το ντέρμπι κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο είναι η ευκαιρία των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε να αντιστρέψουν το κακό κλίμα, να καθαρίσουν την υπόθεση πρωτάθλημα και να κλείσουν στόματα...

Η διαφορά από τον Παναθηναϊκό μπορεί να είναι -δίκαια- μεγάλη λόγω της αγωνιστικής διαφοράς των δύο ομάδων, όμως ο αγώνας στο "Καραϊσκάκη" θα είναι άλλη μια απόδειξη πως ο Ολυμπιακός εδώ και τόσα χρόνια είναι το "αφεντικό".

Άλλωστε πέρα από το ψυχολογικό κομμάτι, σημαντικό ρόλο παίζει και το βαθμολογικό καθώς σε περίπτωση νίκης, οι ερυθρόλευκοι αγκαλιάζουν τον 12ο τίτλο τους τα τελευταία 13 χρόνια.

Η παράδοση κόντρα στο τριφύλλι στο Φαληρικό γήπεδο είναι ερυθρόλευκη, όμως οι Πειραιώτες θα πρέπει να προσέξουν καθώς οι δύο ήττες που έχουν στο φετινό πρωτάθλημα ήλθαν μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ευρώπη (Γαλατάσαραϊ-Άρης, Σεντ Ετιέν-Εργοτέλης).

Παίζουν Ντουντού, Γκαλέτι, Αβραάμ

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει για τους ερυθρολεύκους που την Παρασκευή επέστρεψαν από την Γαλλία και λίγες ώρες αργότερα (στις 19:00) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπι.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Σεντ Ετιέν ή στο μεγαλύτερο διάστημα της, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Στολτίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο, ο Ντομί ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Μπελούτσι έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο.

Τα νέα ήταν ευχάριστα τόσο για τους Ντουντού και Αβραάμ Παπαδόπουλο, όσο και για τον Γκαλέτι καθώς αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα και υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Έτσι λοπόν, τα προβλήματα μειώονται σιγά σιγά για τον Ερνέστο Βαλβέρδε που δεν αναμένεται να αλλάξει το αγαπημένο του 4-4-1-1 κόντρα στους πράσινους.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν έδειξε ακόμη την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, όμως οι περισσότερες θέσεις είναι λίγο πολύ γνωστές. Την ερυθρολεύκη εστία θα υπερασπιστεί ο Αντώνης Νικοπολίδης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να είναι οι Άντζας και Α. Παπαδόπουλος, στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Τοροσίδης, ενώ Λεονάρντο και Πάντος διεκδικούν μια θέση στην αριστερή πτέρυγα.

Σ' ότι αφορά στην μεσαία γραμμή ο Ντουντού με τον Πατσατζόγλου θα βρίσκονται στις θέσεις των αμυντικών χαφ, αριστερά αναμένεται ο Λέτο, δεξιά επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος Λουτσιάνο Γκαλέτι, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ντιόγκο, ενώ πίσω του θα βρίσκεται ή ο Όσκαρ ή ο Ντάρμπισιρ.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν και στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών που θα γίνει το Σάββατο στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

*Η Ελβετική ομάδα Μπελιντζόνα, ενημέρωσε σήμερα την Π.Α.Ε. Ολυμπακός ότι ο εκπρόσωπός της Viniciio Fioranelli θα παρακολουθήσει τον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, που θα γίνει την Κυριακή 1/3 και ώρα 18:30 στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η παραλαβή των εισιτηρίων για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ


Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό αλλά και με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πληροφορεί τους φίλους της ομάδας που έχουν αγοράσει εισιτήρια μέσω internet για τους αγώνες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ της 01/03 και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ της 04/03, ότι εκτός από τους αυτόματους σταθμούς παραλαβής μπορούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να παραλάβουν τα εισιτήρια τους και από τα επανδρωμένα εκδοτήρια που βρίσκονται έξω από την θύρα 17.

Για την παραλαβή των εισιτηρίων από τα επανδρωμένα εκδοτήρια είναι απαραίτητη η προσκόμιση Δελτίου Ταυτότητας και voucher αγοράς.

Οι ώρες λειτουργίας των επανδρωμένων εκδοτηρίων είναι:

Σάββατο 28/02: 10:00 - 18:00
Κυριακή 01/03: 10:00 - 18:30"






































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ