CHAMPIONS LEAGUE

Εύκολη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ίντερ

Εύκολη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ίντερ
ρουμπίν

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-0 της Ίντερ και πέρασε στην κορυφή. Ρουμπίν - Ντιναμό 0-0 (videos)

Οι "μπλαουγκράνα" έχουν πλέον 8 βαθμούς και δεν πρέπει να χάσουν στην Ουκρανία με δύο γκολ και περισσότερα για να προκριθούν, ενώ μεγάλη θα είναι η "μάχη" των Ίντερ και Ρουμπίν στην Ιταλία, καθώς είναι ισόβαθμες.
Το πρώτο μεταξύ τους ματς στην Ρωσία είχε ολοκληρωθεί με 1-1, έτσι σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0 υπερτερεί η Ίντερ, σε 1-1 υπερτερεί πάλι η Ίντερ λόγω καλύτερης επίθεση και σε 2-2 και πάνω υπερτερούν οι Ρώσοι.

Θα αποκλειστούν πάντως και οι δύο αν έρθουν ισοπαλία σε περίπτωση που η Ντιναμό κερδίσει την Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα - Ίντερ 2-0

Σκόρερς: 10' Πικέ, 26' Πέδρο
Γήπεδο: "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη
Διαιτητής: Μάσιμο Μπουσάκα (Ελβετία)

Στο 10' ο Ζεράρ Πικέ άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ για τους "μπλαουγκράνα", αν και ο Τιάγκο Μότα είχε... κρεμαστεί από πάνω του.

Το δεύτερο γκολ δεν άργησε για τους Ισπανούς και ήρθε με τον Πέδρο στο 26', με τον νεαρό να σκοράρει για δεύτερη φορά στο φετινό Champions League.

MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Αμπιντάλ (89' Μάξουελ), Μπούσκετς, Τσάβι, Κεϊτά, Πέδρο (85' Μπόγιαν), Ινιέστα (94' Ντος Σάντος), Ανρί.
ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Λούσιο, Σάμουελ, Κίβου, Καμπιάσο (46' Μουντάρι), Ζανέτι, Τιάγκο Μότα, Στάνκοβιτς (71' Μπαλοτέλι), Ετο'ο, Μιλίτο (81' Κουαρέσμα).

Ρουμπίν Καζάν - Ντιναμό Κιέβου 0-0

Γήπεδο: "Σέντραλ Στάντιουμ", Καζάν
Διαιτητής: Φέλιξ Μπρις (Γερμανία)

Την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο την είχε η Ρουμπίν με τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Ο Γκεκντενίζ Καραντενίζ έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Αργεντινός έπιασε "ψαλιδάκι" από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Σοβκόβσκι πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση χαμηλά στην αριστερή γωνία του.

Αυτή ήταν ουσιαστικά και η μοναδική πραγματική ευκαιρία στο ματς, με τις ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό και να παίζουν την πρόκρισή τους στην τελευταία αγωνιστική.

ΡΟΥΜΠΙΝ: Ριζικόβ, Σαλουκβάντζε, Σαρόνοβ (53' Καλέσιν), Σέζαρ Νάβας, Ανσάλντι, Νομπόα, Σεμάκ, Ριαζάντσεβ, Γκεκντενίζ Καραντενίζ (75' Μπιστρόβ), Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Μπουκάροβ.
ΝΤΙΝΑΜΟ: Σοβκόβσκιι, Ερεμένκο, Γιουσούφ, Μπετάο, Μαγκράο, Μίκαλικ, Βουκόγεβιτς, Νίνκοβιτς (86' Γκιοάν), Σεβτσένκο, Γιαρμολένκο, Μιλέβσκιι.

Η βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 8 (5-2)
2. Ίντερ 6 (5-6)
3. Ρουμπίν Καζάν 6 (4-5)
4. Ντιναμό Κ. 5 (6-7)

Τελευταία αγωνιστική 9/12

Ίντερ - Ρουμπίν
Ντιναμό - Μπαρτσελόνα

*To επίσημο video της UEFA για το Μπαρτσελόνα - Ίντερ ΕΔΩ

*To επίσημο video της UEFA για το Ρουμπίν - Ντιναμό ΕΔΩ

Μπαρτσελόνα - Ίντερ 2-0

















































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ