ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Facebookική εισβολή στον ΣΥΡΙΖΑ από παναθηναϊκούς

Facebookική εισβολή στον ΣΥΡΙΖΑ από παναθηναϊκούς
INTIME SPORTS

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησαν και την πιο διαδεδομένη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να εκφράσουν την οργή τους για την ποινή του Σταύρου Κοντονή.

Οι αντιδράσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού στην ποινή που επέβαλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κλιμακώνονται σε όλα τα επίπεδα. Το Facebook δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και οι χρήστες πράσινων συναισθημάτων, έθεσαν στο στόχαστρο την επίσημη Fan Page του ΣΥΡΙΖΑ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Διακινήθηκε μεταξύ των χρηστών ένα προσεκτικά γραμμένο κείμενο, προκειμένου να μην περιέχονται μηνύσιμες εκφράσεις και μετά τις 21:30, άρχισαν τη μαζική ανάρτηση στα σχόλια κάτω από κάθε post των υπευθύνων.

Η ανταπόκριση ήταν μαζική και στα πρώτα λεπτά του διαδικτυακού "ραντεβού", περισσότερα από 200 σχόλια μαζεύτηκαν κάτω από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Fan Page.

Το κείμενο αναφέρει:

"Κύριοι σας βαρεθήκαμε. Βαρεθήκαμε τα ψέματά σας. Βαρεθήκαμε τον ξεκάθαρο πόλεμο (χωρίς εισαγωγικά) στον Παναθηναϊκό μας, στην ίδια μας την ζωή δηλαδή. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε πως και εσείς συνεχίζετε την πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών. Βαρεθήκαμε να μας λέτε πως θα καταπολεμήσετε την διαφθορά και συνεχώς να την κάνετε ακόμα μεγαλύτερη. Βαρεθήκαμε να την πληρώνει για όλα ΜΟΝΟ ο Παναθηναϊκός και όλοι οι άλλοι να την βγάζουν λάδι. Ε τώρα ετοιμαστείτε και εσείς να βαρεθείτε να μας βρίσκετε μπροστά σας και να μην μας ξαναδείτε πάλι στην κάλπη. Γιατί κανείς δεν τα βάζει με τον Παναθηναϊκό και την Θύρα 13...".

Facebookική εισβολή στον ΣΥΡΙΖΑ από παναθηναϊκούς

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ