ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Fair Play από τον Μέσι για χάρη του Νεϊμάρ

Fair Play από τον Μέσι για χάρη του Νεϊμάρ

Ο Λιονέλ Μέσι μάχεται με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη La Liga, παρόλα αυτά άφησε τον Νεϊμάρ να εκτελέσει εκείνος πέναλτι με το σκορ στο 6-0 επί της Κόρδοβα. Δείτε το video.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι μόνο τρομερός παίκτης αλλά και... συμπαίκτης και φρόντισε να το δείξει για μία ακόμα φορά με εμφατικό τρόπο, στο ματς κόντρα στην Κόρδοβα.

Με τους "μπλαουγκράνα" να κάνουν επίδειξη δύναμος στην Ανδαλουσία και να προηγούνται με 6-0 καθώς οι δύο ομάδες μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, κέρδισαν πέναλτι στο 85' με τον Νεϊμάρ και όλοι περίμεναν από τον Μέσι να πάρει τη μπάλα για να το εκτελέσει.

Κάτι που ήταν απολύτως φυσιολογικό από τη στιγμή που είχε φτάσει τα 40 (έβαλε δύο κόντρα στην Κόρδοβα) και συναγωνίζεται με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ και θα είχε την ευκαιρία αν ευστοχούσε από την άσπρη βούλα να σημείωνε χατ-τρικ.

Και όμως: ο Αργεντίνος έκανε νόημα στον Βραζιλιάνο να χτυπήσει εκείνος το πέναλτι από τη στιγμή που το είχε κερδίσει και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο άλλοτε άσος της Σάντος προσέθεσε και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ του ματς.

"Μόνο αυτός ο άνθρωπος", σχολίασε χαρακτηριστικά για την ενέργεια του Μέσι ο Νεϊμάρ μέσω μίας χαρακτηριστικής φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram όπου τον δείχνει να πανηγυρίζει μαζί με τον Νεϊμάρ.

Ele é o CARA ..... Sem mais ! @leomessi

A photo posted by Nj (@neymarjr) on

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ