EUROPA LEAGUE

Φαλκάο: "Ευτυχισμένος τρελά..."

Porto's Falcao (C) scores against Braga's Paulao during their Europa League final soccer match at Lansdowne Road in Dublin May 18, 2011. REUTERS/Dylan Martinez (IRELAND - Tags: SPORT SOCCER IMAGES OF THE DAY)
Porto's Falcao (C) scores against Braga's Paulao during their Europa League final soccer match at Lansdowne Road in Dublin May 18, 2011. REUTERS/Dylan Martinez (IRELAND - Tags: SPORT SOCCER IMAGES OF THE DAY) REUTERS

Ο καλύτερος σκόρερ της διοργάνωσης και ο MVP του τελικού, Ρανταμέλ Φαλκάο, μετά το τέλος του αγώνα ήταν πανευτυχής ενώ τόνισε πως είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας του.

"Είμαι πολύ πολύ χαρούμενος, δεν περιγράφεται με λόγια. Αυτό που ζω είναι υπέροχο . Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό και την Πόρτο για αυτήν την μοναδική στιγμή", ήταν τα πρώτα λόγια του σκόρερ της αναμέτρησης.

Επιπρόσθετα ο Κολομβιανός άσος τόνισε: "Μου αρέσει να σκοράρω, και αυτό κάνω. Θέλω να πετυχαίνω συνεχώς γκολ και να κερδίζει η ομάδα μου".

Ενώ ρωτήθηκε και για το μυστικό της επιτυχίας λέγοντας: "Είναι η ισχυρή βούληση και επιθυμία όλων των ποδοσφαιριστών για την διάκριση", πρόσθεσε ο 25άχρονος επιθετικός.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ