ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φάμπρεγκας: "Εγώ ζήτησα να φύγω από την Μπαρτσελόνα"

CURITIBA, BRAZIL - JUNE 15:  Cesc Fabregas of Spain faces the media during a Spain press conference at Centro de Entrenamiento do Caju on June 15, 2014 in Curitiba, Brazil.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
CURITIBA, BRAZIL - JUNE 15: Cesc Fabregas of Spain faces the media during a Spain press conference at Centro de Entrenamiento do Caju on June 15, 2014 in Curitiba, Brazil. (Photo by David Ramos/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, πλέον, Σεσκ Φάμπρεγκας αποκάλυψε ότι ο ίδιος ζήτησε να φύγει από την Μπαρτσελόνα διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες ότι κουμάντο στους "μπλαουγκράνα" κάνει ο Λιονέλ Μέσι.

Ο διεθνής Ισπανός μέσος, Σεσκ Φάμπρεγκας μιλώντας στην ισπανική εκπομπή "El partido de las 12", αποκάλυψε ότι ο ίδιος ζήτησε από την Μπαρτσελόνα να διευκολύνει την έξοδό του από την ομάδα διαψεύδοντας τις φήμες ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι αυτός που αποφασίζει στους "μπλαουγκράνα".

"Μίλησα με τον Θουμπιθαρέτα και τον πρόεδρο και τους είπα ότι ήθελα να φύγω, και ότι θα ήθελα να με βοηθήσουν να φύγω. Ο πρόεδρος προσπάθησε να μπλοκάρει την φυγή μου από την Μπαρτσελόνα. Ο Λιονέλ Μέσι μου είπε να πήγαινα όπου θα ήμουν εγώ χαρούμενος. Είναι ψέμα ότι διατάζει αυτός. Είναι πολύ καλός άνθρωπος.", δήλωσε ο Σεσκ Φάμπρεγκας για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και να μετακομίσει στο Λονδίνο και την Τσέλσι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ