ΑΡΣΕΝΑΛ

Φαμπρέγκας: "Όνειρο η Μπαρτσελόνα"

Φαμπρέγκας: "Όνειρο η Μπαρτσελόνα"
αρσεναλ

Ο άσος της Άρσεναλ παραδέχτηκε πως η επιστροφή του στην "Μπάρτσα" παραμένει στο μυαλό του

"Προς το παρών είμαι μια χαρά στην Άρσεναλ, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ πως με μια ενδεχόμενη επιστροφή μου στην Μπαρτσελόνα δεν θα πραγματοποιούταν ένα από τα όνειρά μου", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός άσος.

"Επέλεξα να μείνω στην Άρσεναλ το περασμένο καλοκαίρι και έτσι τώρα είμαι αφοσιωμένος στο πως θα κερδίσω τρόπαια με την ομάδα μου. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα στο τέλος της χρονιάς".

"Το θέμα είναι ότι η Μπαρτσελόνα παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και ήταν φανταστικό να την βλέπεις να κερδίζει με 6-1 την Ατλέτικο έχοντας 7-8 παιδιά τα οποία, όπως και εγώ, προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου".

Για Μέσι, αλλά και Χλεμπ

Ο Φαμπρέγκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι, ενώ ανέφερε πως του λείπει πολύ να παίζει μαζί με τον Αλεξάντρ Χλεμπ, οποίος το καλοκαίρι άφησε τους "κανονιέρηδες" για την "Μπάρτσα".

"Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και αυτό ισχύει εδώ και πολύ καιρό, κάτι σαν τον Ροναλντίνιο όταν ήταν στα... καλά του. Έχω δει τον Αργεντινό να κάνει σπουδαία πράγματα στην καριέρα του, από παιδί, αλλά και τώρα που είναι ηγέτης της Μπαρτσελόνα", τόνισε ο Θεσκ για τον Μέσι και συνέχισε για τον Χλεμπ.

"Κάθε εβδομάδα μιλάω στο τηλέφωνο με τον Άλεξ, καθώς είναι αυτός που μου λείπει πιο πολύ από την Άρσεναλ. Είναι φίλος μου και μου αρέσει πολύ να παίζω μαζί του. Πάντα σε ψάχνει με πάσα και αν του δώσεις την μπάλα, ξέρεις ότι θα την ξαναπάρεις την κατάλληλη στιγμή".











TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ