ΑΓΓΛΙΑ

Φαν Γκάαλ ο εκλεκτός για την Αγγλία;

Φαν Γκάαλ ο εκλεκτός για την Αγγλία;
ΦΑνΓκάαλ

Τον εαυτό του πρωτινέ σαν αντικαταστάτη του ΜακΛάρεν στην Αγγλία ο Λουίς Φαν Γκάαλ

Ο Φαν Γκάαλ είναι στο τιμόνι της Άλκμάρ από το 2005 ενώ έχει περάσει και από τον πάγκο τόσο του Άγιαξ όσο και της Μπαρτσελόνα. Στα 56 του δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ολλανδική ομάδα, αλλά υπάρχει όρος που τον αφήνει ελεύθερο σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση συνεργασίας από κάποια εθνική ομάδα.
“Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για την θέση αλλά είμαι πρόθυμος να το κάνω, εξάλλου εαν δεν ήμουν, δεν θα το είχα προβλέψει σαν όρο στο συμβόλαιο μου με την Άλκμαρ”.

Η Αγγλική ομοσπονδία ψάχνει αντικαταστάτη του ΜακΛάρεν μετά την απόλυση του την Τετάρτη ύστερα από την ταπεινωτική ήττα μέσα στο Γουέμπλεϊ από την Κροατία. Παρόλα αυτά πολλοί γνωστοί προπονητές έχουν αρνηθεί να αναλάβουν αυτή την στιγμή τα “Λιοντάρια”, πράγμα που κάνει τον Ολλανδό τεχνικό να θεωρείτε φαβορί.

“Είχα ρωτηθεί και στο παρελθόν αν επιθυμώ να αναλάβω την Αγγλία, αλλά τότε είχα αρνηθεί, ίσως τώρα να μου προτείνουν πάλι την ανάληψή την ομάδας, όχι αμέσως βέβαια καθώς αυτή την στιγμή αντιμετωπίζουν την κρίση του αποκλεισμού, ξέρω ότι οι πιθανότητες μου δεν είναι μεγάλες αλλά είμαι έτοιμος για μια τέτοια πρόκληση”.




TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ