ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φαν Ντερ Φαρτ ο αντι-Ροναλντίνιο

Φαν Ντερ Φαρτ ο αντι-Ροναλντίνιο
φαν ντερ φαρτ πανηγυρικο

Ο Φαν Ντερ Φαρτ φαίνεται πως θα καλύψει το κενό του Ροναλντίνιο στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

Οι "μπλαουγκράνα" έχουν ζητήσει από την Μίλαν να μην προβεί σε κάποια δήλωση για τον Ροναλντίνιο μέχρι να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Champions League, όμως άπαντες είναι σίγουροι για την μετακίνηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ στο Μιλάνο.
Συγκεκριμένα αν οι καταλανοί αποκλειστούν από την Μάντσεστερ στα ημιτελικά τότε οι "ροσονέρι" θα μπορούν να καταθέσουν πρόταση στην Μπαρτσελόνα, όμως αν η ομάδα του Φρανκ Ράικαρντ πάρει την πρόκριση για τον τελικό οι διαπραγματεύσεις θα "παγώσουν".

Έτσι λοιπόν με τον Ροναλντίνιο να πληρώνεται με 12 εκ. ευρώ σε περίπτωση που μετακομίσει στην Μίλαν αντί για 8 εκ. που αμείβεται μέχρι τώρα, οι "μπλαουκράνα" έχουν ήδη ξεκινήσει να μιλούν με τον μάνατζερ του Φαν Ντερ Φαρτ για ενδεχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διεθνής Ολλανδός είχε βρεθεί μια ανάσα από την μετακίνηση του στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ, όμως το φλερτ δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Μένει να δούμε αν το καλοκαίρι ο Φαν ντερ Φαρτ μετακομίσει τελικά στην Ισπανία για την Μπαρτσελόνα.




TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ