ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν ντερ Σάαρ: "Εκδίκηση για το Κύπελλο"

Φαν ντερ Σάαρ: "Εκδίκηση για το Κύπελλο"
New Image

Ως μία μικρή εκδίκηση για την ήττα στον τελικό Κυπέλλου στις 19 Μάη, χαρακτήρισε τη νίκη στο Κομιούνιτι Σιλντ ο "ήρωας" της Γιουνάιτεντ. "Είναι ωραίο να νικάς ανεξάρτητα διοργάνωσης", σχολίασε ο Φέργκιουσον

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι κάποια από τις δύο ομάδες είναι 100% έτοιμη, όμως νομίζω ότι ο τελικός του Κομιούνιτι Σιλντ δίνει κίνητρο και στους δύο αντιπάλους", τόνισε ο Σκωτσέζος μετά την επικράτηση των "κόκκινων διαβόλων" επί της Τσέλσι στα πέναλτι, για να συνεχίσει:

"Είναι πάντα ωραίο να νικάς, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση στην οποία συμμετέχεις. Πολλοί παίκτες είναι κουρασμένοι όμως ο αγώνας αυτός θα τους βοήθησε σίγουρα προκειμένου να αποκτήσουν την αγωνιστικότητα που χρειάζεται για να κερδίζουν παιχνίδια.

Και τα δύο γκολ ήταν πολύ ωραία, τόσο η ατομική ενέργεια του Μαλουντά, τόσο και το δικό μας γκολ με την ωραία συνεργασία και το έξοχο τελείωμα της φάσης από τον Γκιγκς".

Όσο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Ρέντινγκ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ο "Φέργκι" επεσήμανε ότι θα έχει στη διάθεσή του και τους νεοαποκτηθέντες, Νάνι, Άντερσον, Χάργκριβς και Τέβεζ, με τον μοναδικό από τους τέσσερις που έδωσε το παρών να είναι ο Νάνι ως αλλαγή (εκτός αποστολής οι άλλοι τρεις).

Από την πλευρά του, ο Ολλανδός ήρωας της Γιουνάιτεντ, Φαν ντερ Σάαρ, ο οποίος κατέβασε τα ρολά στην διαδικασία των πέναλτι, πιάνοντας και τα τρία πέναλτι που του εκτέλεσαν οι παίκτες της Τσέλσι, τόνισε:

"Ήταν μία μικρή εκδίκηση για την ήττα μας στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου το... σκορ που είχα στα πέναλτι ήταν 2-5, οπότε τα συναισθήματά μου είναι έντονα και νομίζω ότι δικαιούμασταν το τρόπαιο. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες από την Τσέλσι".









TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ