ΑΡΣΕΝΑΛ

Φαντάσματα με... αλυσίδες στο σπίτι του Αλμούνια!

Manuel Almunia, Arsenal goalkeeper
Αλμούνια-Άρσεναλ EMPICS SPORT/PA PHOTOS

Τρομοκρατημένος δηλώνει ο γκολκίπερ της Άρσεναλ, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό ένα φάντασμα μοναχού

Όπως αποκάλυψε ο βασικός γκολκίπερ της Άρσεναλ, φαίνεται ότι στο σπίτι του, που είναι κατασκευασμένο κοντά σε μία ψυχιατρική κλινική, κατοικεί το φάντασμα ενός μοναχού, ο οποίος έχει καταφέρει ήδη να σκορπίσει τον τρόμο στη σύζυγό του.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Ισπανού γκολκίπερ, από το σπίτι του εκπέμπουν κάποιος ανεξήγητος θόρυβος που τον προκαλεί σύρσιμο... αλυσίδων, ενώ οι στερεοφωνικές εγκαταστάσεις παίζουν ξαφνικά δυνατή μουσική χωρίς κανείς να έχει πατήσει το κουμπί για να λειτουργήσουν αυτές οι συσκευές!

Η σύζυγος του Αλμούνια φοβάται απίστευτα το τελευταίο διάστημα, τόσο ώστε ο παίκτης να ζητήσει άδεια από τον τεχνικό Αρσέν Βενγκέρ να επιστρέψει στο σπίτι για μεσημεριανό και να μην αφήσει τη σύζυγό του Άνα, μόνη στο σπίτι.

"Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Αλμούνια στην αγγλική εφημερίδα "Sun" και συνέχισε: "Ακούγονται όμως πολλές ιστορίες για το παρελθόν του και απ'ότι φαίνεται, αφορούν την παρουσία φαντασμάτων.

Εδώ υπήρχε παλιά μία ψυχιατρική κλινική. Υπήρχαν ασθενείς με διανοητικά προβλήματα, και άτομα που ήταν άρρωστα κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.



Όταν μετακομίσαμε εδώ, ακούσαμε παράξενους θορύβους, όπως για παράδειγμα να σέρνονται αλυσίδες. Μετά, ενώ κοιμόμασταν, άνοιξε το στέρεο στη διαπασών".


Όπως παραδέχεται ο Αλμούνια, όλα αυτά τα περιστατικά έχουν διαταράξει σε σημαντικό βαθμό την μέχρι πρότινος ήρεμη και γαλήνια οικογενειακή ζωή του ζεύγους.

"Συνέβαιναν αλλόκοτα πράγματα. Μία νύχτα, κοιμόμουν και η γυναίκα μου με ξύπνησε ουρλιάζοντας. Μου είπε ότι είδε την φιγούρα ενός μοναχού με ένα κερί στο χέρι.

Ήταν κοντά μου, εγώ δεν είδα τίποτα, όμως είχα τρομοκρατηθεί απόλυτα. Μιλήσαμε με τους γείτονες και μας είπαν ότι ήταν κάτι το φυσιολογικό. Ίσως είναι μαύρη μαγεία, δεν το ξέρω",

κατέληξε ο Ισπανός γκολκίπερ.









TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ