CHAMPIONS LEAGUE

Φάντελ, το γούρι της Μίλαν!

Φάντελ, το γούρι της Μίλαν!
Φάντελ-Λίβερπουλ

Απίστευτα τα στατιστικά του Γερμανού όταν "σφυρίζει" τους μονομάχους του τελικού. 100% νίκες η Μίλαν, ούτε γκολ η Λίβερπουλ!

Αν νομίζετε ότι ο Γερμανός ρέφερι έχει ... προηγούμενα με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ και είστε φίλος των "κόκκινων", μην βιαστείτε να τον καταδικάσετε! Απλώς, τον συγκεκριμένο ρέφερι συνοδεύει ένα απίστευτο στατιστικό, με τη Μίλαν να μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμα ευρωπαϊκά παιχνίδια ο Φάντελ είχε σφυρίξει παιχνίδι της.
Η πρώτη φορά ήταν το 2-0 με την Χάποελ Τελ Αβίβ στις 21 Μαρτίου 2002 για το Κύπελλο UEFA. Στη συνέχεια οι "ροσονέρι" σημείωσαν με τον συγκεκριμένο διαιτητή 3 νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, όλες με σκορ 1-0:

Στο Βέλγιο με αντίπαλο τη Μπριζ στις 4 Νοεμβρίου 2003, στο Ντόνετσκ κόντρα στη Σαχτάρ στις 14 Σεπτεμβρίου 2004 και στο Σαν Σίρο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 8 Μαρτίου 2005.

Η μοναδική φορά που παραβιάστηκε η εστία των "ροσονέρι", σε ματς που διηύθυνε ο Φάντελ, ήταν στην επικράτηση με 4-1 επί της Άντερλεχτ στο Μιλάνο τον περασμένο Νοέμβριο.

Αν νομίζετε όμως ότι οι... σατανικές συμπτώσεις με πρωταγωνιστή τον Γερμανό ρέφερι τελείωσαν εδώ, λαθέψατε! Στα τρία ματς ματς της Λίβερπουλ που έχει σφυρίξει, ο απολογισμός των "κόκκινων" είναι δύο ήττες και μία ισοπαλία, ενώ ακόμη πιο παράδοξο είναι ότι σε κανένα από αυτά τα ματς δεν έχει καταφέρει να σκοράρει.

Μαύρη... τρύπα για την Λίβερπουλ
Το αρνητικό ρεκόρ ξεκίνησε στο "Βελοντρόμ" όπου η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 2-0 από τη Μαρσέιγ (17 Σεπτεμβρίου 2002), συνεχίστηκε με την "λευκή" ισοπαλία στο Λονδίνο με την Τσέλσι στις 6 Δεκεμβρίου 2005, ενώ το τρίτο και... φαρμακερό ματς ήταν η εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπαρτσελόνα στις 6 Μαρτίου για την φάση των "16" της διοργάνωσης, η οποία δεν στοίχισε πάντως στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ (είχε νικήσει με 2-1 στην Βαρκελώνη).

Επιπλέον, ο Φάντελ ήταν ο διαιτητής σε μία ακόμα αγγλο-ιταλική αναμέτρηση φέτος για το Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στην Ρόμα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολίμπικο"΄(νίκη με 2-1 για τους "τζαλορόσι), ενώ δεν έφερε και πολύ... γούρι στην αγγλική Μίντλεσμπρο, όντας ο άρχοντας του περυσινού τελικού του Κυπέλλου UEFA με την Σεβίλλη στο "Φίλιπς Στάντιουμ" (νίκη 4-0 για τους Ισπανούς).

Το αν θα συνεχιστεί η "κατάρα" που ακολουθεί τη Λίβερπουλ αλλά και τις αγγλικές ομάδες γενικότερα όταν σφυρίζει αναμετρήσεις τους ο Φάντελ, ή αν θα γίνει το "6 στα 6" για τη Μίλαν με τον εν λόγω ρέφερι, θα το ξέρουμε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (ή ίσως αργότερα).













TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ