ΑΓΓΛΙΑ

Φάουλερ:"Στόχος η άνοδος της Κάρντιφ"

Φάουλερ:"Στόχος η άνοδος της Κάρντιφ"
Φαουλερ

Ο Ρόμπι Φάουλερ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κάρντιφ υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας και όπως τόνισε, στόχος είναι η άνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 32χρονος επιθετικός δεν αγωνίστηκε ποτέ στο παρελθόν σε μικρότερη κατηγορία αλλά μετά την αποδέσμευση του από την Λίβερπουλ, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Τσάμπιονσιπ.
" Το ποδόσφαιρο είναι το μόνο πράγμα που ξέρω. Είμαι ευχαριστημένος όπως πήγαν τα πράγματα. Κάποιοι σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν.

Αν είσαι σε ομάδα που κατακτά τίτλους, αυτό βοηθά.Προφανώς τα τελευταία χρόνια υπήρχε μεγάλη πίεση στο πρόσωπο μου. Μπορώ να το αντιμετωπίσω. Το επόμενο βήμα είναι να φέρουμε την Κάρντιφ στην Πρέμιερσιπ", είπε πιο χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

" Μεγάλωσα αγωνιζόμενος την Κυριακή στο πρωτάθλημα, οπότε δεν με ενδιαφέρει σε ποιά κατηγορία θα είναι.Λογικά θα ήθελα να πάω σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ αλλά υπάρχει μία καλή ομάδα εδώ και ελπίζω ότι θα την οδηγήσουμε στην Πρέμιερ Λιγκ.

Έχω κάποια χρόνια ακόμη να παίξω ποδόσφαιρο. Ελπίζω να βοηθήσω τον προπονητή, τους παίκτες και όλους για να φύγουμε από αυτή την κατηγορία. Απλά θέλω να παίξω ποδόσφαιρο, αυτό είναι το βασικό".






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ