ΑΡΗΣ

Φατί: "Έχει μπει πολύ δυναμικά ο Πρόμπιερζ"

Φατί: "Έχει μπει πολύ δυναμικά ο Πρόμπιερζ"

Ο Ρικαρντό Φατί σε εκδήλωση εταιρείας τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του Άρη με τις εμφανίσεις τους έχουνε πληγώσει τους φιλάθλους τους.

Ο Ρικαρντό Φατί σε εκδήλωση της εταιρείας Forthnet τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του Άρη με τις εμφανίσεις τους έχουνε πληγώσει τους φιλάθλους τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι για τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με τους ΟΦΗ στο Ηράκλειο και Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη ο Γάλλος αμυντικός μέσος τόνισε πως πρόκειται για δύο δύσκολους αντιπάλους.

Κι όσο για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία υποστήριξε πως ο Πολωνός τεχνικός Μίχαλ Πρόμπιερζ έχει μπει πολύ δυναμικά και θέλει να περάσει καινούρια στοιχεία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για την μέχρι τώρα πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα της Super League είπε: " Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε πληγώσει τους φιλάθλους μας. Κάθε Κυριακή έρχονται στο γήπεδο με την προσδοκία μιας νίκης, όμως δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να τους ανταμείψουμε. Πρέπει, επιτέλους, κάτι να τους δώσουμε.


Οπωσδήποτε νίκες. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Πρέπει να πάρουμε θετικά αποτελέσματα και στα δύο αυτά ματς, ξεκινώντας από τον ΟΦΗ και συνεχίζοντας με τον Πανιώνιο. Ξέρω ότι είναι δύσκολοι αντίπαλοι, αλλά πρέπει να κάνουμε τα πάντα, διότι επιβάλλεται να δώσουμε μια χαρά στον κόσμο μας."


Σε ερώτηση δε για την αλλαγή προπονητή και την παρουσία του Μίχαλ Πρόμπιερζ απάντησε πως: " Έχει μπει πολύ δυναμικά. Θέλει να περάσει καινούρια στοιχεία στην ομάδα, όπως μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο, ένταση στα μαρκαρίσματα.


Είναι στοιχεία όπως διακρίνω και του χαρακτήρα του. Είναι πολύ ευχάριστα μηνύματα αυτά και ας ελπίσουμε πως μέσα από αυτή τη δουλειά θα έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα."

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ