ΑΡΗΣ

Φατί: "Μεγάλο βήμα ο Άρης"

Φατί: "Μεγάλο βήμα ο Άρης"
Φατί και Μενδρινός αγκαλιά με τον Κόκε! INTIME SPORTS

Ο Ρικάρντο Φατί μίλησε σε γαλλική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στον Άρη τονίζοντας πως είναι ένα σπουδαίο βήμα στην καριέρα του. Στη συνέχεια άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει στο μέλλον με σκοπό να πάει σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Τέλος ο Πορτίγια.

Είναι ίσως η κορυφαία μεταγραφή του Άρη τα τελευταία δυο με τρία χρόνια, αφού διαθέτει εξαιρετική ποιότητα και ουσία στην μεσαία γραμμή.

Ο λόγος για τον Ρικάρντο Φατί, ο οποίος υπέγραψε στους κίτρινους για τα επόμενα τρία χρόνια το καλοκαίρι και τείνει να εξελιχθεί στον ηγέτη της ομάδας.

Ο 22χρονος άσος δήλωσε Foot Mercato:

"Ήρθα κυριολεκτικά στο άγνωστο, αφού δεν γνώριζα πολλά για την χώρα. Για την Θεσσαλονίκη ειδικά τίποτα. Όμως το καλό για εμένα είναι πως βρήκα ένα υγιές γκρουπ από Ισπανούς παίκτες. Υπάρχει επίσης ο Ναφτί, που είναι διεθνής με την Τυνησία και έτσι όλα πάνε καλά.

Παρότι τον Νοέμβριο είχα κάποιες δυσκολίες, πλέον όλα είναι καλά. Πρώτα από όλα έψαχνα μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου και ο Άρης μου την έδωσε με την συμμετοχή του στην Ευρώπη. Μου αρέσει να παίζω εδώ αν και δεν είναι ωραίο να αλλάζεις συνέχεια χώρες. Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν πιο πολύ γίνεται όμως".

Για την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, είπε:

"Ειλικρινά έμεινα εντυπωσιασμένος από το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πίστευα πως θα ήταν πολύ χαμηλό, όμως παίζοντας με τις υπόλοιπες ομάδες βλέπω πως υπάρχει επίπεδο και προσωπικότητα.

Ειδικά με ομάδες που παίζουν εναντίον του Άρη, ο οποίος αγωνίζεται στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι κορυφαίες ομάδες στο πρωτάθλημα. Ακολουθούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ όμως και οι άλλες είναι πολύ καλές".

Για τις φιλοδοξίες του, τόνισε:

"Τώρα αισθάνομαι όμορφα εδώ και δεν σκέφτομαι το μετά. Ακόμα και αν είναι αλήθεια πως έχω φιλοδοξίες. Αυτή τη στιγμή θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και να τα δώσω όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρω πως πολλοί βλέπουν το πρωτάθλημα, όμως δεν παρασύρομαι και έχω το κεφάλι μου στη θέση του.

Σίγουρα η προτεραιότητα μου είναι να παίξω κάποια στιγμή έξω, γιατί όχι; Παρότι είναι νέος έχω παίξει σε πολλές χώρες. Είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι νέες προκλήσεις και οι νέες χώρες όπως η Τουρκία, η Γερμανία και η Ισπανία. Θα ήθελα να τις ανακαλύψω και αυτές".

Παρελθόν ο Πορτίγια

Και εμείς... ψαρώσαμε, αφού νομίζαμε πως είναι ο νέος ποδοσφαιριστής που πήραν οι κίτρινοι, όμως είναι τελικά ο νεαρός μέσος που ήρθε το καλοκαίρι και έπαιξε ελάχιστα.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστη Αλβάρο Σουάρεθ Πορτίγια και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ