ΑΡΗΣ

Φατί: "Νιώθουμε χάλια"

Φατί: "Νιώθουμε χάλια"
INTIME SPORTS

Η ήττα από τον Ολυμπιακό, παρά τα δύο γκολ που σημείωσαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη, απογοήτευσε τον Ρικάρντο Φατί.

Ο Γάλλος μέσος του Άρη στάθηκε και στην διαφορά της εικόνας του Άρη στα δύο ημίχρονα ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και επί προσωπικού στην κλήση του στην Εθνική Σενεγάλης.

Από την πλευρά του ο Κάρλος Τόχα υποστήριξε πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία με τον Κολομβιανό μέσο να έδωσε σύνθημα για τέλος στα λόγια με απόλυτη συγκέντρωση στην δουλειά.

" Νιώθουμε χάλια. Ήταν άλλη μία χαμένη ευκαιρία για μας να κερδίσουμε στην έδρα μας. Δεχθήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις", παραδέχθηκε ο Φατί και πρόσθεσε: " Είναι δύσκολο να σημειώνεις δύο γκολ κατά του Ολυμπιακού και να μην καταφέρνεις, τελικά, να παίρνεις τη νίκη. Θεωρώ ότι με την έλευση του νέου προπονητή, θ’ αλλάξουμε κάποια πράγμα τα και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια".

Όσο για την εικόνα του Άρη είπε: " Η ομάδα μπήκε περίεργα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν βρήκαμε γρήγορα τα πατήματά μας και ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε αυτό. Είναι μια ομάδα που μπορεί να σε σκοτώσει. Έτσι κύλησε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο, αντίθετα, μπήκαμε σαφώς πιο αποφασισμένοι. Παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο και πιστέψαμε ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε".

Κι όσο για την άποψή του για τον νέο τεχνικό του Άρη, Μιχάλ Πρόμπιερζ, τόνισε: " Είναι καλός, είναι νέος και έχει παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έχει γερμανική νοοτροπία και έχει όρεξη. Είμαστε πανέτοιμοι να πλησιάσουμε τις δυο επόμενες εβδομάδες στη δική ρου νοοτροπία και να παρουσιαστούμε, τελικά, καλύτεροι".

Τέλος για την κλήση του στην Εθνική Σενεγάλης, είπε: " Είναι μια απόφαση που έχει παρθεί. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα πραγματοποιηθεί πριν από το Κόπα Άφρικα. Είναι τιμή μου. Με περίμεναν πολλά χρόνια και θέλω να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Η Εθνική Σενεγάλης έχει καλούς παίκτες και θα είναι δύσκολο να ενσωματωθώ αμέσως".

Από την πλευρά του ο Τόχα υποστήριξε: " Βγήκαμε στο γήπεδο για τη νίκη σε ένα μπερδεμένο ματς, περίπλοκο ματς με τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε, θεωρώ ότι η ομάδα έδειξε ηθικό, το πάλεψε ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Τέλος τα λόγια, τώρα έχει φθάσει η ώρα για δουλειά για να έρθει επιτέλους μια νίκη".

Όσο για το δικό του σχόλιο για τον διάδοχο του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης είπε: " Σίγουρα αλλάζουν τα πράγματα με το νέο προπονητή. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να γίνει σχόλιο με μία προπόνηση και ένα ματς. Με αυτά όμως που είδαμε στην πρώτη προπόνηση που κάναμε την Παρασκευή διαπιστώσαμε πως πρόκειται για έναν προπονητή που του αρέσει η δουλειά και ενδιαφέρεται για την τακτική, κάτι που χρειαζόμαστε. Τώρα με τη διακοπή έχουμε δυο εβδομάδες να δουλέψουμε".

Ο Έλντιν Γιακούποβιτς αναφερόμενος αρχικά στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη είπε: " Το φανταζόμουν λίγο διαφορετικό το ντέρμπι με τον Άρη με όλους μας να είμαστε στεναχωρημένοι γιατί το παιχνίδι το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας".

Για την εικόνα του παιχνιδιού τόνισε: " Σίγουρα για τους τηλεθεατές και τους θεατές ήταν ένα καλό παιχνίδι. Εμείς μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε και μετά το 1-2 όταν δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ το παιχνίδι είχε τελειώσει. Νομίζω ότι υπό κανονικές συνθήκες αν σκοράρεις δύο φορές εναντίον του Ολυμπιακού μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα".

Κι όσο για την συνέχεια με δεδομένο ότι ο Άρης παραμένει στους τέσσερις βαθμούς μετά από εφτά παιχνίδια ο Ελβετός τερματοφύλακας δήλωσε: " Το ζητούμενο είναι στις δύο εβδομάδες της διακοπής να αλλάξουμε κάποια πράγματα και πέρα από το καλύτερο πρόσωπο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ να πάρουμε και αποτέλεσμα".

Εκτός του Γιακούποβιτς το ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι με τον Άρη έκανε και ο Γιούριτσα Βράνιες που δήλωσε: " Το φανταζόμουν να εξελιχθεί διαφορετικά το παιχνίδι. Δεχθήκαμε όμως πολύ νωρίς τα δύο πρώτα γκολ που μας στοίχισαν. Ωστόσο αισθάνθηκα καλά αν και είχα πάρα πολύ καιρό να παίξω.

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει κάποιο επίπεδο αλλά ομάδες όπως ο Ολυμπιακός διακρίνω μία διαφορετική ποιότητα. Δεχθήκαμε αστεία γκολ μέσα από παιδαριώδη λάθη που κάναμε με τον Ολυμπιακό να είναι μία έμπειρη ομάδα που ξέρει να τα εκμεταλλεύεται".

Για την αντίδραση του Άρη μετά το 70' και το 1-2 ο Κροάτης μέσος του Άρη σχολίασε: " Αυτό που λείπει από τον Άρη είναι το θετικό έναυσμα όπως φάνηκε μετά το 1-2. Δυστυχώς όμως δεχθήκαμε το τρίτο γκολ που δυστυχώς μας κόστισε".

Κι όσο για το πρώτο του σχόλιο για τον νέο του προπονητή, δήλωσε: " Είναι μόλις μία μέρα εδώ αλλά αυτό που διαπίστωσα από την χθεσινή πρώτη του προπόνηση είναι ότι δίνει βαρύτητα όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι συγκεντρωμένοι αλλά και στην πειθαρχία. Κι όπως μας είπε και μετά το τέλος του παιχνιδιού αυτό που μας περιμένει στις δύο εβδομάδες που θα ακολουθήσουνε είναι δουλειά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ