ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Τέσσερις μήνες εκτός ο Φάτι

Ο Άνσου Φάτι στον αγώνα της Μπαρτσελόνα και της Μπέτις στο Κάμπ Νόου για το πρωτάθλημα της La Liga.
Ο Άνσου Φάτι στον αγώνα της Μπαρτσελόνα και της Μπέτις AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Άνσου Φάτι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου εξαιτίας του τραυματισμού του στον μηνίσκο του αριστερού γονάτου και θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για τέσσερις μήνες.

Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε τη νίκη με το ευρύ 5-2 επί της Μπέτις και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στην La Liga. Ωστόσο, άτυχος του αγώνα ήταν ο Άνσου Φάτι, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και έγινε αλλαγή από τον Λιονέλ Μέσι στο 46'.

Τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο νεαρός Ισπανός φορ έδειξαν σχίσιμο στον εσωτερικό μηνίσκο του αριστερού του γονάτου. Ο Φάτι μαζί με τους γιατρούς του αποφάσισαν από την Κυριακή (8/11) ότι ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεραστεί ο τραυματισμός είναι η επέμβαση.

Το χειρουργείο διήρκησε για μιάμιση ώρα και πλέον ο νεαρός ποδοσφαιριστής των μπλαουγκράνα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις μήνες.

Ο Φάτι, ο οποίος, όπως είναι φυσικό θα χάσει και τα παιχνίδια της Εθνικής Ισπανίας, την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε δέκα αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ