ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Φαβάλι: "Μπορούμε Europa League"

Φαβάλι: "Μπορούμε Europa League"
φαβαλι

Ο Λούκας Φαβάλι δήλωσε πως ο Ατρόμητος φέτος μπορεί να προκριθεί ακόμα και στο Europa League

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αργεντινού:
Πώς σκέφτεσαι το μέλλον σου; Κάνεις όνειρα;

" Πάντα κάνεις όνειρα. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν σε μεγάλες ομάδες. Αυτή τη στιγμή, όμως, προσπαθώ να γίνω καλύτερος. Είμαι και τυχερός που έχω έναν προπονητή, ο οποίος με κάνει να νιώθω ότι αν τον ακούω μπορώ να βελτιωθώ. Μας αφήνει να παίζουμε ελεύθερα και είναι πολύ σημαντικό. Για το ποδόσφαιρο που παίζω, για το στιλ μου, ο κ. Δώνης είναι ο ιδανικός προπονητής".

Πού μπορεί να φτάσει ο Ατρόμητος φέτος;

" Θα μπορούσαμε να έχουμε 5-6 βαθμούς παραπάνω γιατί χάσαμε τζάμπα κάποια παιχνίδια. Αν συνεχίσουμε έτσι και με λίγη τύχη θα μπορέσουμε να διακριθούμε. Θα τα δώσουμε όλα για το Europa League".

Προλαβαίνετε;

" Είμαστε 5-6 βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, αλλά βλέπεις ότι οι ομάδες που βρίσκονται τώρα εκεί δεν κάνουν μεγάλα πράγματα και ελπίζεις ότι θα μπορέσεις να μπεις στην πεντάδα. Η διοίκηση μας παρέχει τα πάντα, δεν μας λείπει τίποτα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε καλή μπάλα. Είμαστε ομάδα που μπορεί να παίξει στο Europa League".

Σου αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα;

" Χρόνο με το χρόνο ανεβαίνει το επίπεδο και πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι μία καλή χώρα για να κάνεις καριέρα. Αν μπορούσα να πάω στην Ισπανία, βέβαια, στη Λα Κορούνια, στην Μπαρτσελόνα, φυσικά και θα το έκανα".

Πιστεύεις ότι το ισπανικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο στην Ευρώπη;

" Από της Ιταλίας σίγουρα. Το αγγλικό έχει διαφορετικό στιλ. Εκεί, αν εξαιρέσεις την Άρσεναλ,όλες οι υπόλοιπες ομάδες πηγαίνουν το παιχνίδι περισσότερο στη δύναμη. Με τους τρεις καλύτερους του κόσμου, Μέσι, Κακά και Ρονάλντο, το ισπανικό είναι το κορυφαίο".

Το καλοκαίρι έχουμε Μουντιάλ. Ελλάδα και Αργεντινή στον ίδιο όμιλο. Τι βλέπεις να γίνεται εκεί;

" Για την Αργεντινή τι να πω; Ο Μαραντόνα κάνει απίστευτα πράγματα. Παρ' όλα αυτά, πιστεύω ότι θα πάμε καλά, αν και το δυσκολότερο παιχνίδι θα είναι το τρίτο με την Ελλάδα. Ο όμιλος είναι δύσκολος. Και η Κορέα που λένε σαν πιο αδύναμη, είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν πρέπει να χάσει με τίποτα η Ελλάδα το πρώτο ματς και μετά να παίξει έναν τελικό με τη Νιγηρία. Μακάρι να περάσουμε παρέα στην επόμενη φάση".

Ποιον θεωρείς φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ;

" Για μένα πρώτο φαβορί είναι η Βραζιλία, ακολουθεί η Ισπανία που παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο και μετά η Αργεντινή".


























TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ