ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Φαβορί η ΑΕΚ"

"Φαβορί η ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Φαβορί χαρακτήρισε την ΑΕΚ, ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης ενόψει του αγώνα της Κυριακής στο Περιστέρι και πρόσθεσε ότι χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για να πάρει η ομάδα του ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας τεχνικός παράλληλα στάθηκε και στη συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

«Έχουμε να δώσουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς βρίσκουμε την ΑΕΚ σε ένα πολύ καλό σημείο μετά από τις νίκες της με Ολυμπιακό και Χάιντουκ και είναι φανερό ότι η αντίπαλος μας αποτελεί το φαβορί της αναμέτρησης.

Εμείς για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με το ματς της Τούμπας εναντίον του ΠΑΟΚ. Θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε αυτά τα στοιχεία και με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας που την συναντάμε παντού θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο», δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Γιώργος Δώνης.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της το Σάββατο το πρωί και στην συνέχεια θα γίνει η επιλογή της αποστολής που θα διανυκτερεύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο.



* Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι σήμερα από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 και αύριο (Σάββατο) από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.


Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ), Θύρα 5 (μαθητική-οικογενειακή): 10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας και 5 ευρώ το παιδικό, Θύρα 7: 15 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ