ΙΝΤΕΡ

"Φαβορί η Μίλαν; Όπως στην Τουρκία..."

"Φαβορί η Μίλαν; Όπως στην Τουρκία..."

Ο Ράφα Μπενίτεθ "πέταξε το γάντι" στη Μίλαν όταν ρωτήθηκε για το αν οι "ροσονέρι" είναι το φαβορί για το σκουντέτο, τονίζοντας ότι το ίδιο έλεγαν και το 2005 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Λίβερπουλ!

Η Μίλαν ήταν η μεγάλη κερδισμένη των καλοκαιρινών μεταγραφών στην Ιταλία, αποκτώντας τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ρομπίνιο, και πολλοί θεωρούν πως φέτος είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου μετά από πέντε χρόνια συνεχούς και απόλυτης κυριαρχίας της Ίντερ.

Την άποψη όμως αυτή δεν συμμερίζεται ο τεχνικός των "νερατζούρι", Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου φρόντισε να "ανεβάσει τους τόνους" της αντιπαράθεσης με τη συμπολίτισσα γυρίζοντας το χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στο.. Μάιο του 2005.

"Αυτή την εβδομάδα άκουσα ότι η Μίλαν είναι το φαβορί για να κατακτήσει τα πάντα. Το ίδιο έλεγαν και στην Κωνσταντινούπολη όταν τους αντιμετώπισα ως τεχνικός της Λίβερπουλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το έλεγαν επίσης μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου εκείνου του αγώνα, όμως κάτι άλλαξε μετά...",
ήταν η "φαρμακερή" ατάκα του Ισπανού προπονητή, ο οποίος "κάλυψε" επίσης τον Μάσιμο Μοράτι για το γεγονός ότι δεν προχώρησε σε ηχηρές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι.

"Περιμέναμε να δούμε αν ήταν δυνατό να υπογράψουμε μερικούς παίκτες, μίλησα με τον πρόεδρο Μοράτι και τον Μάρκο Μπράνκα, και ξέρουμε τί έχουμε κάνει και τί μένει να κάνουμε.

Τώρα δεν έχει νόημα να μιλάμε. Πιστεύω ότι τώρα είναι πιο έξυπνο να μιλάμε για το μέλλον παρά για το παρελθόν.

Ο πρόεδρος Μοράτι έκανε οικονομικές θυσίες για πολλά χρόνια σερί και εάν για αυτό το λόγο αποφάσισε να σταματήσει, τότε έχει τους λόγους του.

Αυτή η ομάδα είναι δυνατή. Έχει ποιότητα. Θα πρέπει να επανακτήσουμε τη νοοτροπία που είχαμε πέρυσι. Μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα με τη σωστή νοοτροπία".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ